perjantai 17. toukokuuta 2013

My brand new Candence

Sain pupultani parisen viikkoa sitten aikaisen syntymäpäivälahjan, nimittäin Guessin uuden käsilaukun ja nyt olen aivan totaalisen myyty! Aiemmin en ole näin pieniä käsilaukkuja harrastanut, mutta laukku on osoittautunut aivan sopivaksi omaan käyttööni. Useimmiten kannan mukanani vain avaimia, puhelinta ja lompakkoa sekä aivan hervottoman isoa kassia, joka on sitten pakko täyttää esim kahdella neuleella ettei laukku näytä aivan littanalta pussukalta. Nyt kuitenkaan sitä ongelmaa ei ole, kiitos pupun!Laukku on merkiltään Guess ja malli Candence. Vaikka laukku on musta, en ole ihme kyllä lainkaan vierastanut sitä. Yleensä laukkuni ovat olleet kaiken muun värisiä paitsi mustia.


Onneksi laukussa on kuitenkin näitä kultaisia yksityiskohtia, jotka tekevät laukusta vielä enemmän oman tyyliseni. Tykkään kuitenkin juurikin kaikenlaisista "killuttimista" niinkuin Sami asian ilmaisee.


Laukku ei tosiaan ole mikään tilaihme, mutta kaiken tarpeellisen sinne saa mahtumaan. Laukussa on onneksi monta pientä sisätaskua, jotta esim. iPhonen saa säilytettyä erikseen jottei se naarmuunnu. Sisätaskut myös helpottavat organisointia, sillä itsehän ainakin kaivan käsilaukkua aina katsomatta sisälle.

Pupu teki kyllä minut valtavan iloiseksi tällä lahjalla, kiitos vielä kerran! <3

6 kommenttia:

 1. uuuuh.:) ja vähän toi kurkistus laukkuun oli kiva! ihan ku olisin julkisella paikalla kurkistanut jonkun laukkuun!:D jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Sun kommenttis sai mut repeämään täysin! :D Harmi ettei sieltä paljastunu mitää jännempää ku lätkälippuja ;D

   Poista
 2. Kyl pupu tietää mitä toinen tarvii <3

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis laukku, ihana lahja!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3