torstai 2. toukokuuta 2013

Jääkiekon MM2013

Taas ne kisat alkavat olla täällä ja odotankin kisojen alkua paaaaljon enemmän kuin viime vuonna! Tänä vuonna kun olen saanut tehdä hommia Hartwall Areenalla jo ennen kisoja, joten olen nähnyt mitä kaikkea siellä oikeasti pitää tehdä, jotta JustinBieber-visiitistä saadaan areena muutettua jääkiekkoa kestävään kuntoon. Toimin siis tänäkin vuonna vapaaehtoisena kisoissa, mutta tällä kertaa onneksi IT-puolella eli oman alan hommissa :)

Suurin valituksen aihe taisi viime vuonna olla vaatteet ja hommien yksipuolisuus tai niiden puuttuminen. Tänä vuonna molemmat asiat ovat tähän mennessä olleet kunnossa. Tosin kuulemma kisojen aikana meillä ei tod. näk. ole käytännössä hommia, mutta parempi sekin kun rehellisesti meidän homma on sitten katsoa pelejä :) Viime vuonna kun tosiaan pönötettii mukamas tärkeinä jossain vaikka ketään ei VIP-puolella näkynyt.

Verkkatakki / Ulkotakki

Pikeepaita
Tänä vuonna IT-puolella meillä on kivat vaatteet eli pelkät pikeepaidat ja takit. Ei mitkään överityylikkäät, mutta kuitenkin satakertaa paremmat kuin viime vuoden Nansohirvitykset. Tosin VIP-puolella mennään edelleen yhtä kamalalla linjalla, yyyh! Sieltä löytyy siis taas kerran Nanson trikoomekkoa ja vielä ihanan keltaisessa värissä.

2 päivää on nyt tultu vietettyä areenalla ja olen huimasti asentanut tulostimia, muuttanut pari IP:tä, laittanut muutaman läppärin käyttökuntoon ja noh hengannut. Tänään minulla on vapaapäivä, sillä huomenna on tämän kevään vika tentti eli saksa2 ja tänään ripsihuolto vihdoin Elonassa.

Kaikkea kivaa uutta on tänä vuonna tullut hallilla nähtyä ja tehtyä, nimittäin eilen näin osan Suomen joukkueesta ja Antti Pihlströmin (ainoita ketä tunnistan :D) ja Saksan joukkueen. Pääsin myös kiipeilemään areenan kattotasolle huoltosillalle n. 20+metrin korkeuteen eikä edes pelottanut!

Katolta
Tänä vuonna saatiin myös kahdet liput kahteen peliin viime vuotisen yhden lipun sijaan niin päästään Samin kanssa yhdessä katsomaan hyvää lätkää :) Pelit eivät ehkä ole jännimmästä päästä, mutta kyllä kelpaa silti!


Lisää kertomuksia ja kokemuksia kisoista tulee sitten kun ne vihdoin huomenna alkavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3