keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Lekottelupäivä

Tänään oli kisoissa välipäivä ja otinkin siksi suht rennosti kotona. Takana on tälle viikolle jo 2 salikäyntiäkin niin jätin salin suosiolla seuraaville päiville, kun pitäähän sitä levätäkin välillä. Eilen vietettiin vuosipäivää Samin kanssa kun 2 vuotta tuli yhdessäoloa täyteen. Kävimme syömässä ja sain kukkiakin :)

Aamu alkoi tänään ihanalla auringon paisteella ja teinkin eilisistä mansikoista hieman erikoisemman aamupalan. Tuttu aamupuuro sai mausteekseen tuoreita mansikoita sekä banaania.


Muutoin päivä kuluikin sitten vain oleillessa ja wowia tuli tahkottua hetki, sillä totutusti servut käynnistyvät uudelleen keskiviikkoaamuna ja näin ollen viikko alkaa tässä maailmassa aina keskiviikkoisin. Kävin myös pelaamassa pitkästä aikaa pvp-areenaa 2v2:sen muodossa ja tulihan sieltä parille nobolle voittojakin.


Koska nythän on kesä (!!!) niin kauppaankin uskaltauduin rohkeasti lähtemään pelkissä shortseissa. Okei, ei siellä ihan niiiiin lämmin ollut, mutta selvisin 50 metrin matkan paleltumatta. Kuitenkin ollaan jo edistytty eli Tove Parka on tungettu onnistuneesti talvisäilöön ja olen joutunut opettelemaan käsilaukun käyttöä, jonka Mira-pupultani sain aikaiseksi syntymäpäivälahjaksi. Kyseessä siis Guessin käsilaukku, joka ansaitsee ehdottomasti oman postauksen, joten siksi sitä en tässä tule esittelemään. Pupuni tietää näemmä hyvin, että uusi käsilaukku oli aivan ehdoton Tove Parkan jälkeen, sillä olen tunnettu siitä että onnistun tunkemaan kaikki tavarani sen taskuun, jopa miltei koulukirjojani myöten.


Päivällä innostuin myös syömään "terveellisesti", sillä tein salaattia kanalla, light-mozzarellalla sekä pekonilla. Ja joo mikäs tässä sitten olikaan sitä terveellistä? :D No ei, kai sitä vähän pitää muutakin salaatissa olla, jotta pystyssä pysyy.

Kohta kuitenkin wowimaailma kutsuu taas tuttuun keskiviikkoiseen tapaan, kun pääsemme taas raidaamaan Throne of Thunderia. Vika pomo on itsellä edelleen kaatamatta ja tänään sinne asti tuskin päästään, mutta kyllä se toivottavasti kippaa ennen kesälomia!

2 kommenttia:

  1. Laukku on NIIN tehty sulle, kyl mä jotain tiiän ;) pitäis itekkin uskaltautuu joku päivä laittaa mekko päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kyl sä uskallat ku mäki oon uskaltanu luopuu jo tooooove parkasta ( ja oli aikakin ku ulkona on joku +15)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3