sunnuntai 5. toukokuuta 2013

MM2013: Suomi-Saksa

Perjantaina kisat vihdoin alkoivat ja otinkin itselleni työvuoron vallan sopivasti Suomen avauspeliin. Töitähän ei itse pelin aikana ollut, joten valitettavasti pääsimme seuraamaan peliä vallan hyviltä paikoilta.


Avajaiset olivat tänä vuonna mielestäni todella tylsät. En juurikaan näemmä osaa arvostaa poikakuoron hienoutta. Ajatusta avajaisiin oli laitettu, mutta toteutus oli todella vaisu, pettymys. Viime vuonna sentään avajaisissa soi Nightwish ja Areenalla nähtii valoshow, toista oli tänä vuonna.

Peli itsessään oli juurikin niin tiukka kuin odotinkin sen olevan, sillä viime vuosina Saksa on petrannut joukkueena paljon. Kuten nyt on Ruotsin puolella nähty, "huonot" joukkueet voivat viedä hyviä kuin pässiä narussa, esimerkiksi Sveitsi joka on voittanut Ruotsin ja tänään Kanadan.

Joukkueet saapumassa kentälle

Suomi juhlii voittoa
Hieman nihkeältä peli vaikutti, mutta alku on aina vaikea. Lauantaina peli näytti ehkä hieman paremmalta, mutta ilman Antti Raantaahan oltaisiin otettu turpaan 100-0. On se kyllä aivan ihmeellisessä vireessä ja toivottavasti se pysyykin yllä.

Huomenna olen taas menossa työvuoroon klo 9 hallille ja saas nähdä millainen työpäivästä tulee ja joudunko jopa tekemäänkin jotain :) Tänään oltiin katsomassa Ranska-Itävalta-peliä Samin kanssa ja jännää oli! Siitä kuitenkin lisää huomisen puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3