keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Superpesis: Sotkamon Jymy - Hyvinkään Tahko

Olin tänään melkeinkummitätini eli enoni vaimon kanssa katsomassa superpesistä ja mitäpä muuta kuin Jymyn ottelua. Bongasin tosifanina ottelun vasta eilen Jymyn Facebook-sivuilta, mutta onneksi tätini lähti näin parin tunnin varoitusajalla seuraksi. Kumpikaan meistä ei tosiaan ole edes mistään Kainuun suunnilta, mutta kummini ovat mökkeilleet siellä Vuokatissa niin kauan kuin olen ollut olemassa eli n. 25 vuotta.

Hutunkeitto
Tulostaulu oli parantunut viime vuoden fläppitaulusta
Vaikka sää oli kurja tai Kaisan sanoin "haasteellin" (itse sanoin että sää oli perseestä) niin selvittiin ilman kummoisempaa paleltumista. Sadekaan ei juurikaan haitannut, sillä Sonera Stadion on onneksi katettu. Mitä nyt välillä tihutti vaakatasossa, mutta mitä pienistä. Ei se sää Sotkamossakaan aina aurinkoinen ja lämmin ole.

Porukkaa oli paikalla


Ottelu oli tiukka ja oli mennä supervuoropariin, mutta Tahko onneksi kämmäili viimeisellä tasottavalla ja Jymy sai tarvittavan yhden juoksun aikaiseksi. Jymy oli myös omalta osaltaan luovuttamassa voittoa Tahkolle omilla harhasyötöillään, mutta onneksi tämä suoritus riitti tänään voittoon. Viime vuonna Koplaa vastaan tuli takkiin ja nyt on koettu sitten voitto Helsingin kotipelissäkin.Vaatteiden värihän ei tänään ollut sattumaa ja varmaankin pelissä kaikille tuli selväksi kumpaa joukkuetta kannatin. Vaikka olenkin alunperin Raahesta kotoisin niin olen kuitenkin aina kannustanut Jymyä enkä PaTTua tai Oulun Lippoa, jossa itsekin pelasin junnuna. Ensimmäisen Jymynalleni olen saanut jo aivan lapsena ja sieltä asti päähäni on siis iskostettu tätä oranssi-lilaa-joukkuetta. Harmi vain että Espoo sijaitsee liian kaukana kaikesta, sillä Jymyn pelejä en pääse katsomaan kuin pari kertaa vuodessa ja silloinkin joutuu matkaamaan Hyvinkäälle tai poikkeuksellisesti Helsinkiin. Seuraavan kerran Jymyä kannustetaankin voittoon Hyvinkäällä tiistaina 2.7!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Tosi kiva blogi sulla :) eksyttiin tänne ja innostuttiin lukeen tosi kauan tätä. Voiskohan meistä tulla ystäväblogeja?

  - P / Moderni maailma

  VastaaPoista
 2. Mä kävin usein ala-asteella katsomassa mun kotiseudulla kotiseudun joukkueen pelejä. Nykyään ei ole tullut käytyä katsomassa pelejä missään ja harvemmin tulee katsottua edes telkkarista pelejä, kun niitä tulee joskus harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja Sotkamossa en oo käynyt pitkään aikaan, mä yläasteen jälkeen vähän aikaa asuin Vuokatissa :).

   Poista
  2. Sotkamo on kyllä niin ihana paikka, että sinne kaipaisin itsekin lähiaikoina takaisin :) Ja aika huisia että oot asunutkin siellä, mahtoi olla upeeta!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3