torstai 30. toukokuuta 2013

Viimeinen opiskelupinnistys

Olen koko alkuviikon lukenut ahkerasti tenttiin (??) ja nauttinut samalla parvekkeella auringosta. Onneksi on ollut aurinkoista niin on tuo tenttiin lukukin ollut hieman mieluisampaa. Tänään klo 16 koittaa sitten tosikoitos kun testataan onko mitään jäänyt liiketaloudesta päähän. Harjoituskysymyksiä treenatessani osaaminen oli ainakin ihan hyvää ja ykköstähän tentistä lähdetään tietysti kunnianhimoisesti tavoittelemaan!

Läppäri oli heti siitepölyssä :/
Näinkin ergonomisessa työasennossa sitä tuli opiskeltua, mutta metodi on hyväksihavaittu jo aiemmin niin mikäs siinä. Jos koitan lukea pöytäkoneella tai ylipäänsä pöydän ääressä niin tiedän että se menee kaiken muun tekemiseksi kuin lukemiseksi. Läppärillä en jostain syystä jaksa edes datailla normaalisti, joten ei hätää :)

Meikitön ja ripsetön

Ja nämä. Näihinhän sitä tuli välillä siirrettyä katsetta, mutta täytyy sanoa että hennesin kuvastosta en löytänyt sitten yhtään mitään. Miten voi olla ettei yksikään miellytä omaa silmää? No ainakaan ei tiedä rahan menoa. Sporttia en ehtinyt vielä lukea onneksi läpi, sillä kunhan saan tämän valmiiksi, lähden paahtamaan salille kun eilen tuli pidettyä lepopäivä. Ompahan sitten aivot skarppina klo 16!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3