maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ja näin minusta tuli wowinörtti

Minulta toivottiin nörttäilypostausta taas pitkästä aikaa, joten tässäpä sitä tulee. Olen jo pidempään miettinyt kirjoittavani tästä uudesta aivan puskista alkaneesta peliharrastuksesta. Kaikki jotka tuntevat minut, tietävät etten aiemmin ole ollut mikään World of Warcraftin fani. Olen nähnyt muutamia tapauksia joissa pelaaminen on mennyt täysin yli ja jopa lukio on jäänyt kesken kyseisen pelin takia. Nyt kuitenkin itse pelaan kyseistä peliä kaikesta huolimatta. En myöskään ikinä ole ymmärtänyt mitään "taikaponilentelypelejä", kuten aiemmin olen tämäntyyppisistä peleistä puhunut. 

Tässä se nyt on, oma ensimmäinen wowihahmoni, level 85 hunter. Levutettiin kyseinen hahmo Samin kanssa kimpassa tosi nopeasti linkitetyillä accounteilla, joten en tajua puoliakaan mitä tässä pelissä oikeasti kuuluisi tehdä. Camsulla eli wowihahmollani on aivan paskat kamat vielä toistaiseksi, mikä on todella ärsyttävää kun en käytännössä pärjää kenellekkään. Kuulemma pitäisi jaksaa pelata PvP:tä eli mättöä toisia pelaajia vastaan. Kuitenkin kun olen niin nyyppä, se olisi sama kuin pelaisin CS puukolla ilman suojia awikkaa vastaan. Mahdollisuuteni ovat yksinkertaisesti ZERO. Yritäppä tässä sitten inspiroitua pelaamaan :D

Koska olen hunter, classini käyttää myös pettejä eli lemmikkejä. Niitä tällä hetkellä löytyy mukana laukussa 5kpl, joista tässä 3:
Kaikki näistä peteistä ovat erilaisia ja niillä on tottakai erilaiset ominaisuudet. Polkkatukkaa eli Polkkista käytän silloin kun teen questeja eli tehtäviä, sillä se pitää viholliset kaukana minusta. Hunter kun ei voi ampua vihollisia lähietäisyydeltä vaan tarvitsee välimatkaa. Puudelia käytän instoissa eli Dungeoneissa eli tyrmissä, joissa itse menen tällä hetkellä 4 muun randomtyypin kanssa. Instoissa on paljon "pieniä" vihollisia sekä muutamia isompia eli bosseja. Itse tykkään näistä instoista kaikista eniten tällä hetkellä, sillä sieltä saan pisteitä joilla voin ostaa parempia kamoja itselleni. Tosin mm. eilen sain kickiä kun en ilmeisesti tehnyt tarpeeksi damagea vaikka en edes ollut niin huono. 

Ja kuinka tämä kaikki nyt sitten alkoikaan? Sami jätti oman wowinsa auki ja menin ihan viattomasti vain lentelemään hänen taikaponillaan. 5 minuuttia tämän jälkeen minulla olikin Samin accolla oma wowihahmo ja kohta sitten jo oma accountti. Nyt löytyy kaikki lisäosat ja peliaikaa takana 1kk. Koitan myös saada serkkuni jatkamaan omaa wowitustaan, että voitaisiin pitää tyttöjen skumppa- ja wowilanit. Tämä toteutuukin kunhan serkkuni saa vain oman pelikoneen, jota työstämme tällä hetkellä painostamalla hänen poikaystäväänsä ostamaan jo sen uuden koneen itselleen. 

Kovasti on siis edelleen opittavaa, mutta kai tässä pelaamalla oppii. Yllättävän mukavaksi peliksi on osoittautunut tietyillä osa-alueilla tämä peli, mutten silti ymmärrä sitä maniaa että pitää koulu lopettaa kesken. Onneksi olen itse niin nyyppä, että hermoni palavat ennenkuin ehdin päästä kovinkaan pitkään peliputkeen. Mikäli tämä aihe kiinnosti, voinen kirjoittaa lisää tulevaisuudessa edistymisestä sekä hermojen menettämisestä pelin parissa. 

10 kommenttia:

 1. Jeee, pelijuttuja!

  Itsekin suorastaan _inhosin_ wowia kun oli tarpeeksi katsonut vierestä mitä se voi pahimmillaan tehdä :D Yleistäminenhän on toki hienoa ja silleen.. Mutta kuitenkiiin. Eräänä krapulaisena päivänä aattelin kokeilla ja kappas, koukussa oltiin :P

  Nyt olen muutaman viikkoa pysytellyt erossa ja keskittynyt muihin peleihin, ettei ihan täysin hurahda :D

  VastaaPoista
 2. Hah jep, yleistäminen kunniaan :D Vieläkö muuten pelailet vai onko kokonaan jäänyt? Ja mitä muuta pelejä pelaat? :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole kokonaan jäänyt, varmaan taas kun tämä kesä ja sosiaalinen elämä tästä väistyy, niin tulee enemmän hakattua :)

  Wowi onkin ainut peli mitä tulee PC:llä pelattua, kun enemmän olen xbox-ihmisiä :) Kestosuosikkeina on nyt ollut jo pitkään mm. Falloutit, Skyrim, Silent Hillit, Borderlands jne.. Lista jatkuisi loputtomiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo talvi onkin otollisempaa aikaa pelaamiselle :D Mä pelasin aikasemmin paljon tekkeniä mut enää en omista kyseistä peliä :/ pc:llä tulee pelattua wowin lisäksi cs 1.6 ja joskus harvoin team fortress 2

   Poista
 4. Tekken on mullakin ollut aikanaan kovassa kulutuksessa. Tag Tournament <3

  VastaaPoista
 5. Toiveisiin vastattiin kovin nopeasti, plussaa siitä! :)

  Itse en ole wowiin koskenut kuin sen ilmaisen kokeiluajan verran. Syy on lähinnä se, että olen muutenkin enemmän innostunut fps-peleistä ja lisäksi en pidä siitä, että minun pitää pelin hankintahinnan lisäksi vielä maksaa kuukausittain siitä, että pääsen pelailemaan.

  Toivottavasti jatkossakin pääsen lukemaan peliharrastuksestasi lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus kirjoitella kyllä lisää pelaamisesta aina kun jotain mainittavaa tulee :) ensi viikolla tiedossa Assembly Summer, joten juttua sieltä myös tulossa.

   Poista
 6. Jännittävää löytää WoWia pelaava bloggaaja :) Itse aloitin pelaamisen joskus kuus vuotta sitten ja on tullut pelattua sitä epäsäännöllisen säännöllisesti aina lisäosien tullessa. Nyt olis taas tarkoitus ostaa Mists of Pandarian, mutta saa nähdä kuinka kauan sitä sitten jaksaa. On meinaan tullut lievä kyllästyminen vastaan :D Mutta edelleen olen sitä mieltä että Wow on paras mmorpg peli, sanoivat muut mitä tahansa.

  VastaaPoista
 7. Joo itselläkin siis MoP tilauksessa ja tarkoitus jaksaa jatkaa pelailemista vielä ainakin muutama kuukausi, jotta peliin ehtisi kunnolla tutustua. Aikaisempaa kokemusta kun lisäosista ei ole niin en tiedä miten paljon menee hermo kun kaikki muutkin levuttavat samalla alueella samaan aikaan :D

  VastaaPoista
 8. Heippa! Löysin tän sun blogis vasta vähän aika sitten ja ihan sattumalta huomasin et säki pelaat wowia :D kommentoin nyt "vähän" vanhaan päivitykseen, mut naureskelin vaan itekseni et mulla kävi ihan samanlaisesti! Mulla oli aluks ihan huono maku wowista yms muista pc peleistä, (perus stereotypia...), mut sit yks aurinkoinen päivä kattelin kun mun poikaystävä teki tehtäviä ja sanoin et mäki kokeilen, ni yhtäkkiä mulla oliki 65 lvl mage :D ja sille tielle on jääty.... mut eniveis, kiva löytää blogi jossa on vähän peleistäkin :) cheers!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3