lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pink peplum

Tänään päälläni oli Zarasta ostamani peplum-mekko. Aivan ihana keksintö, vaikken heti tälle muodille lämmenytkään. Kaipa sitä melkein kaikkeen mieltyy kun vain tarpeeksi katselee.Ja kuvat taas tuttuun tapaan työpaikkani kauniilta takapihalta! Työpäivä itsessään alkoi mahdollisimman huonosti kun jouduin töihin taksilla tulemaan. Odottelin bussia kyllä ajoissa, mutta yhtäkään ei 10minuutin vuorovälistä osunut kohdalle. Onneksi taksikuski oli mukava ja ymmärsi opiskelijan lompakkoani ja laittoi mittarin jo hyvissä ajoin pois päältä. Kiitos siis hänelle! Opimpahan nyt ainakin myös käyttämään lähitaksia tekstiviestillä. Empäs tiennyt, että tilaus onnistuu niinkin.


Oltiin eilen myös keilaamassa Samin & Samin kanssa. Cs-nimimerkkini päätyi täysin väärään käyttöön ja vieläpä väärälle henkilölle. Väärästä nickistä huolimatta onnistuin jopa voittamaan yhden pelin ja myös tekemään täyskaadon 6-koon pallolla. Edes mun sormet ei mahdu siihen palloon ja pojatkin sillä koitti keilata. Pelleilyksihän koko homma myös meni.


Tämä viikonloppu meni myös ihan täysin porsasteluhommiksi, joten kuppilaanhan sitä päädyttiin ja sen jälkeen haettiin mulle vielä pizzakin. Kyllä ne hiilarit vaan maistui hyvältä, mutta viikonlopun jälkeen päädytään takaisin tuttuun ruokavalioon, johon ei siis hiilarit sisälly. Sain myös Samilta ruusun, tosin hieman oman vinkkauksen kautta mutta kuitenkin! <3

Nyt porsastelu jatkuu, kun haettiin kaupasta parit sipsipussit. Tiedossa ensin hieman nörtteilyä wowin parissa (tästä myöhemmin lisää) sekä todennäköisesti jotain ihanaa toimintamättöelokuvaa. Illanjatkoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3