maanantai 9. heinäkuuta 2012

Rantsuilua

Viime viikko oli niin ihanan kesäinen, mutta nyt meno on niinsanotusti palannut normaaliksi. Tuulee ja on kylmä, hyi yök. Suuntaan kohta Selloon perheeni kanssa ja olin jo vetämässä hametta päälleni kunnes avasin parvekkeen oven ja siihen se sitten jäi. 

Viime viikolla käytiin keskiviikkona Mira-pupuni kanssa rannalla ja lopputuloksena oli ultimaattinen palaminen. Minäkin näemmä pystyn palamaan. Kai se kortin peluu ja pelkkä selkä aurinkoon päin istuminen tekee tehtävänsä. 

Palamista a la Mira :((
Itselläni palaminen ei ollut ihan näin radikaalia, mutta melko lähellä. Ei muuta sanottavaa kuin AUTS.Käytiin Espoon suvisaaristossa, Suinonsalmen rannalla. Tuttu paikka, jossa olen käynyt monia kertoja mm. kalastamassa kuin uimassakin. Viime kesältä muistuu mieleen kun äitini ja siskoni kanssa tuolla käytiin ja vesi tuntui niiiiiin lämpimältä kuin jossai Kreikassa olisi ollut. 

Aiemmin kesällä kävin Samin siskon kanssa rannalla, sillä kertaa Klobbenilla. Tällöin vesi oli vielä rutkasti kylmempää kuin nyt, mutta olen ylpeä kun uskaltauduin molemmilla kerroilla uimaan. 


Tälläinen asu siis Gina Tricotista. Rannoille juuri passeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3