perjantai 27. heinäkuuta 2012

Taas niitä ketun kollaaseja

Taas tämä joka sesongin alkamista edeltävä kollaasihypetys alkaa. Kaikki "hyvät" muotiblogit ovat täynnä syksyn asuja eikä missään (yleistys huom!) ole tarjolla muuta kuin tälläisiä ja tuollaisia syksyn asuja. Ensinnäkin, itsehän jo dumasin Hennesin syksykatalogin ihan täysin, koska en aio innostua näin kesällä a) burgundin punaisesta b) ruskeasta c) mistään lämpimistä vaatteista kesällä. Syksy tulee sitten kun on tullakseen ja siihen on toivottavasti vielä aikaa, koska minullahan on vielä 2 viikkoa kesälomaa jäljellä ja koulukin alkaa vasta SYYSkuussa eli syksyllä.

En tiedä mikä näissä kollaaseissa sitten niin ärsyttää. Kai se on se määrä ja se, että ne ovat poikkeuksetta Nellyn kollaaseja, joita vihaan yli kaiken. Jos näen jossain "Nellyn tämän viikon ihanuudet"-kollaasin, suora skippaus. Monissa hyvissä seuraamissani pienissä blogeissa on harmikseni myös alettu harrastamaan näitä Nellykollaaseja, mitä isot edellä sitä pienet perässä. Vaikka itse pidänkin vaatteista, pyrin kuitenkin pitämään kollaasit poissa täältä. En myöskään koe, että voisin omalla tyylilläni ketään inspiroida. Riittää että omat vaatteet on edes joskus kivat päällä.

Sitten asiasta toiseen. Tuijottelin tänään itseäni peilistä ja saatoin jopa havaita pientä kiinteytymistä. Ehkä tämä karppaus sekä pienoinen liikunta oikeasti toimii ja kehostani lähtee ylimääräiset löllyrät pois. Taidankin ensi viikolla panostaa ja mennä jumppaan jopa huikeat 2 kertaa jos vain ehdin ja jaksan. Ensi viikolla kun on Assemblyt pikaversiona ke-to sekä sitten ruotsin risteilyä ystävien kanssa pe-su. Onneksi vakiopumppini palaa kesätauolta maanantaisin klo 14.50.

Nyt kuitenkin roudaamaan serkkuni kukkia meille hoitoon, sillä hän lähtee viikoksi Sarasteelle ja eihän kasvivauvat selviä ilman hoitoa yli viikkoa. Hejdå!

2 kommenttia:

  1. Itsehän en ole vielä edes poistanut Hennesin kuvastoa muoveistaan... Katselen sen sitten netissä kun kaikki on jo aleissa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3