torstai 19. heinäkuuta 2012

Chillailua

Nyt on niin sanotusti työviikko pulkassa, kun koitti vihdoin ansaitut 2 vapaapäivää. Johan tässä ehdittiinkin olla 6 päivää putkeen töissä, johon mahtui sopivasti 2 iltavuoro-aamuvuoro yhdistelmää. Kaupan työntekijän arki on siis aivan mahtavaa, kun työajat ovat mitä ovat. Lauantaina alkaakin sitten taas uusi "työviikko" ja tiedossa 4 iltaa putkeen ja sitten edessä häämöttääkin viikonloppuvapaa, can't wait! 


Tänään aamu alkoi tuttuun tapaan chillaillen kahvikupin ja aamupalan seurassa. Ihme ja kumma tänään aurinko paistaa vaikka onkin vapaapäivä töistä. Yleensä niin ei koskaan tapahdu! Tässähän melkein luulee, että on kesä. Selailin myös tuon H&M-syyskuvaston läpi löytämättä yhtään mitään kivaa paitsi urheiluvaatteita. Syyskaudella näemmä muotiin tulee aivan vääriä värejä, sillä minähän en mitään punaista käytä saati sitten muita masentavia syysvärejä. Muutenkin haaveilen tällä hetkellä ostavani vaatteeni pääosin Zarasta. 


Tämä yksinkerainen lököasu taisi olla päälläni maanantaina, sillä en jaksanut työmatkaa varten kummemmin laittautua, varsinkaan kun töissä en voi normivaatteissa kuitenkaan hengata. Sain muuten eilen uudet työhousut ja suureksi järkytykseksi ne olivat aivan uutta mallia. Olin tilannut koon 34 housut entisten aivan liian isojen housujen tilalle, mutta tämä uusi malli onkin "hiukkasen" niukempaa mitoitusta. Noh meniväthän ne kiinni kuitenkin ja eivät välttämättä ole liian kinttanat, mutta kaipa tässä joutuu salilla hieman sitten uusien työhousujen takia käymään. 

Tänään parikin kaveria on tarjonnut Esportin jäsenyyden tilalle Elixian jäsenyyttä ja olenkin nyt päättänyt vaihtaa todennäköisesti. Onhan tuo Elixia paljon lähempänä kun kävellen pääsee eikä tarvitse junalla mennä Helsinkiin asti salin perässä. Toivottavasti tulee jatkossa käytyä vähän enemmän sitten urheilemassa kun syyskuussa tuon jäsenyyden saan! 

Karppaaminenkin on pysynyt hyvin jo miltei kolmisen viikkoa. Nyt kun saisin hieman lisättyä liikuntaa niin voisin saada tuloksiakin nopeammin. Tavoitepainoon olisi vielä muutama kilo matkaa ja toivottavasti sen joskus saavutan. Serkkunikin päätti pudottaa nyt reippaasti painoaan niin ehkäpä tsemppaamme toisemme tavoitteisiimme!

6 kommenttia:

 1. Iltavuoro-aamuvuoro -yhditelmät ovat kyllä niin haistatusta ja elämän tuhlausta :D

  VastaaPoista
 2. Kristi: Kyllä! Jo se ajatus siitä, että olet kotona n. klo 22 ja töissä pitää olla takaisin jo klo 6 niin stressaa ainakin minua niin älyttömästi etten varmasti nuku kunnolla sinä yönä. Ja eikä sitä pysty edes nukahtamaan heti kun vihdoin pääset kotiin :(

  VastaaPoista
 3. haha elixia, eiks meil ollu senki jäsenyys viimeks joku pari päivää :D ois pitäny varmaa vaan pysyy siin!

  VastaaPoista
 4. Ei ois ku nyt sen saa ilman yhen tai kahen vuoden sitoutumist :D

  VastaaPoista
 5. Yhdenkin vuoden sitoutuminen salijäsenyyteen on jotain niin rasittavaa. Monella nuorella (ja miksei vanhemmallakin) ihmisellä kun voi olla se tilanne, ettei sitä tiedä edes missä on parin kuukauden kuluttua. Sitten taas kuukausijäsenyys maksaa hillittömästi. Tosin opiskelijana on turha kyllä haaveilla ylipäätään mistään Elixian tms. ketjun salikortista, mutta onpa tuo parin vuoden sopimus tullut moneen pienempäänkin saliin jo. :(

  Kaipailen lisää nörtteilypostauksia, kai sä vielä pelailet ja nörtteilet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelailen toki ja olenkin aloittanut uuden peliharrastuksen ja voisin siitä vaikkapa postailla. Kohtahan on taas Assemblyt ja sieltä tulossa myös juttua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3