keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ystäväkirja

Nimeni on
Camilla

Iältäni olen 
24

Perheeseeni kuuluu
”Pikkuperheeseeni,” kuuluu poikaystäväni, jonka kanssa asun yhdessä sekä muutama viherkasvi, joita koitan epätoivoisesti pitää elossa. Uusimpana tulokkaana chili, jonka kasvatus "ei vaadi mitään ihmeellistä" yeah right, ehkä suurin kusetus ikinä!

”Isoon perheeseen” kuuluvat äiti, hänen miehensä ja siskoni 4v, sitten isä, hänen uusi vaimonsa sekä veli 6v ja sisko 13v. 

Koulutukseltani olen
Vielä toistaiseksi ylioppilas, mutta parin vuoden päästä it-tradenomi. Jotakin nörttijuttuja olisi tarkoitus tehdä tulevaisuudessa.

Lempiruokani on 
Tällä hetkellä kovassa suosiossa ovat salaatit, mutta erilaisiin juustoihin olen koukussa. Melkeimpä ihan sama mikä ruoka on kyseessä kunhan siinä on juustoa. En kuitenkaan pidä home- enkä vuohenjuustoista, hyi yök en syö. Onneksi karppaamiseen sallitaan nämä herkut, muutoin olisin pulassa. 

Lempijuomiani ovat
Pepsi max

Suosikki tv-sarjojani on
Täydelliset naiset,  Pan Am, Pretty Little Liars, The Good Wife, One Tree Hill, Gossip Girl sekä The Lying Game. Tällä hetkellä seuraan Dexteriä, josta olen kohta katsonut ensimmäisen tuotantokauden. Tylsyyteeni katson usein jonkun sarjan alusta loppuun. Katsottuna mm. Lost ja House.

Lempileffani 
Jos mitataan katselukerroissa niin se on varmaan Järki ja Tunteet (v. -95 versio), mutta muutoin hyviä ovat lähes kaikki Nicholas Cagen elokuvat, mm. Face off. Myös kaikki "tyttöjen" elokuvat ovat hyviä, mutten osaa eritellä mitään tiettyä ylitse muiden. 

Lempikirjojani ovat 
Tähän voisin sanoa samaa kuin Mira, keneltä tämän kopion, että minulla on lempikirjailijoita joiden kaikki kirjat on luettava. Näihin kuuluu mm. Sophie Kinsella sekä Seppo Jokinen. Tykkään lukea sekä hömppäkirjoja että rikosromaaneja. Komisario Koskiset pyrin lukemaan aina uuden ilmestyessä kannesta kanteen samana iltana. 

Musiikkimakuni on 
On todella laaja, vaikea eritellä mitään tiettyä kun riippuu täysin tilanteesta mitä haluan kuunnella. Inhokkeja ehkä ovat klassinen musiikki, ei oikein sovi mihinkään mielialaan kuunneltavaksi. 

Lempivärejäni ovat 
Tällä hetkellä nude/puuteri sekä minttu. 

Parhaita ystäviä minulla on 
Neljä. Yksi heistä on serkkuni, jonka kanssa olen samassa työpaikassa. Aiemmin emme olleet läheskään näin läheisiä, mutta sukutyöpaikat kunniaan <3 Sitten on Suvi aka hoNo, jonka olen tuntenut lukion alusta saakka. Muistan kun Suvi paahtoi koulun suoraa skootterillaan ROXY-huppari päällään :D <3 Ja sitten tietysti Pupuystäväni Mira, jonka myös tunnen työpaikkani kautta. Se taisi olla melkeimpä rakkautta ensi silmäyksellä ja noin varttihan tämän tosiystävyyden syntyyn meni :) Tästä kiitämme lauantain palveluvuoroja <3 Ja ei tietenkään unohdeta myöskään omaa Vaippiani, jonka kanssa kohta vietämme ensimmäistä vuosipäiväämme! Olemme siis samalla luokalla Laureassa. Onneksi koulu alkaa taas pian niin näen häntäkin useammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3