lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kukkia ja hameita

Työviikkoni alkoi onnekkaasti itselläni vasta eilen ja päätinkin ryhdistäytyä ja pyhittää ennen töitä hieman aikaa itselleni palkkapäivän kunniaksi. Kävin ensin salilla ja mitäs muutakaan tekemässä kuin Body Pumpissa. Ehdottomasti suosikkini kaikista ja onhan kyseinen jumppa epäilemättä tehokas. Olen itsestäni ylpeä, sillä olen vihdoin nostanut painot sellaisiksi, että joudun oikeasti tekemään melkein kaikkeni, kuitenkaan sarjoja kesken jättämättä. Toivottavasti kesäkunto vuosimallia 20xx saapuu joskus. 

Tarkoitukseni oli käydä Henry's Pubissa eli Henkassa siivillä ennen töitä, mutta eihän siitä kuramestasta saa ruokaa ennen klo 15 arkisin. Eihän lounasaikaan tarvitsekaan myydä kuin kaljaa? Oikeasti pohjimmainen syy Helsingin visiittiin oli siipien lisäksi Zaran alet, joihin olen odottanut pääseväni. Olen katkerana seurannut muiden blogeista heidän ihania alelöytöjään itseni kököttäessä kotona. Nyt sain asian vihdoin korjattua ja sain myös pidettyä itseni kurissa, etten liiaksi hullaantuisi. Sovitin Zarassa 6 vaatetta, mutta päätin että saan ottaa maksimissaan 3. Ja tämähän piti ja mukaan tarttuivat nämä:


Valkoinen hame sekä vaaleanpunaiset shortsit. Hameella taisi olla hintaa 19,90€ (tai ainakin lähelle) sekä shortseilla 15,90€, molemmat siis alennuksessa. Nämä ostin vaihtoehdoiksi valkoiselle pitsihameelleni, jonka ostin Virosta. Eihän sitä aina samaa jaksa käyttää!


Lisäksi nyt kun serkkuni kävi hieman tyhjäämässä vaatekaappiani, voin hyvillä mielin ostaa uuden mekon. Päädyinkin erääseen mekkoon,  jota olen ihastullet sekä Virossa että täällä Suomessa, mutta kalliin hintansa takia jätin sen aina kauppaan. Nyt kuitenkin sen ollessa alessa ja viimeinen kokoani (!!!), oli pakko toimia. 


Eli tälläinen vaaleanpunainen/nude peplum-mekko. Hintaa tälle ihanuudelle jäi 39,90€, mutta alkuperäinen hinta oli 69;90€. 

Tänään kävimme töiden jälkeen myös shoppailemassa, tällä kertaa kuitenkin Plantagenissa. Haimme mukaan myös äitini, joka vähintäänkin ihmetteli intoamme viipyä kyseisessä puljussa niinkin kauan. Itselläni oli ensimmäinen visiitti Plantagenissa ja ensi kuussa joudummekin vierailemaan siellä uudemman kerran. Tällä kertaa mukaan tarttui kuitenkin 2 kukkaa ja olin meistä yllättäen se, joka osti vähiten kaikkea. Tälläisiä tällä kertaa ja olipas muutenkin yllätyksekseni chilinikin lähtenyt kasvamaan, vaikka idätysajan piti olla n. 65 päivää. Tähän ei nyt kuitenkaan mennyt kuin 7 päivää, mutta eipä haittaa! Toivottavasti pysyy hengissä ja tuottaakin jotain syötävää. 

2 kommenttia:

  1. Minulla on älytön viha-rakkaus suhde ollut aina Pumppiin. En pidä siitä, kun se on rankkaa ja kun ei oo vähän aikaa käynyt ni "vanhat painot" ei enää oikei käykkää ku sarja on muuttunut ja liikkeet, mutta on aivan ihana tunne, kun on tunnin vetänyt läpi. Maailman parhaalle tuntuu :)

    VastaaPoista
  2. Ikävintä mun mielestä pumpissa on tuntien miksaus lähellä ohjelman loppumista :D Kun olen tottunut joihinkin painoihin niin en haluaisi sekoitella niitä vasta kun uuden ohjelman alkaessa. Ja kyllä, tunne on maailman paras tunnin jälkeen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3