keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Feels like summer

Vihdoinkin tuli sellaisia päiviä, että tuntuu jopa kesältä! Pitkään ollaa saatu kärvistellä sateiden parissa ja itseäni ainakin alkoi jo tämä niinsanottu kesä masentaa. Töissäkin on jouduttu olemaan joka aamu niin aikaisin ettei töiden jälkeen oikein ole saanut mitään aikaan. Nyt kuitenkin on ollut paljon vapaata niin on ehtinyt tehdäkin jotain. Eilen kävin ripsihuollossa Kerlin luona ja Vantaa oli taas aivan kamala paikka. Onneksi vasta tämän kuun lopussa seuraavan kerran sinne. Oltiin myös auttamassa mummia muutossa ja olipa hänelle tulossa niiiiin ihana asunto että minäkin haluan!
Kun muuttomiehet kantoivat kamaa sisään, otettiin systerini kanssa aurinkoa parvekkeella ja puhuttiin tyttöjen juttui! Ihanaa, kun 4v systerin kanssa voi jo hengata :)


Otettiin aurinkoa etenkin meidän säärille, että hameet näyttää hyvälle! Tähän siskoni kuitenkin totesi, että sisko mulla on kyllä mekko nyt päällä! Ja oikeassahan hän oli :D

Mekko Stradivarius / paidat Cubus

Ja kesävaatteet tuli myöskin tarpeeseen! Kuvassa näkyykin taustalla taas tuo ihana keittiö.


Nyt suuntaan katselemaan vielä hetkeksi Pan Amia (ihana sarja!) ja sitten Mira-pupuni kanssa rannalle viettämään ihanaa kesäpäivää tyttöjen kesken. Ihanaa päivänjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3