lauantai 16. kesäkuuta 2012

Shoppailua Tallinnassa 15/06/12

Käytiin eilen Samin siskon kanssa Tallinnassa päiväreissulla. Tarkoitus oli shoppailla kaupoissa, joita suomessa ei ole, esim. Bershka, Stradivarius sekä Pull and Bear. Olimme myös päättäneet käydä ripsihuollossa Ilusalongissa eli kauneushoitolassa. 

Matka alkoi aamulla aikaisin jo ennen seitsemää ja suuntasimme Eckerölinen terminaalille. Laivavalinta osoittautui kuitenkin suureksi virheeksi enkä varmasti enää ikinä, koskaan matkusta Eckerölinellä. Ensinnäkin laivamatka kestää 3 tuntia Viroon mennessä eikä laivalla ole yhtään mitään tekemistä. Ainoa hyvä asia laivalla oli aamupala, jonne onneksi päästiin vaikka se olikin ns. loppuunmyyty. 


Meille oli onneksi siunaantunut todella kaunis ja lämmin ilma. Käveltiin reissun aikana todella paljon, etenkin silloin kun meinattiin eksyä ja myöhästyä laivasta. 

Vana Tallinn eli vanha kaupunki on todella kaunis ja erilainen arkkitehtuuriltaan kuin esimerkiksi Helsinki. Ihana nähdä vanhoja taloja ja harmi ettei samantyylisiä enää tehdä. Kävimme vanhassa kaupungissa syömässä Vana Tomaksessa, jossa tarjoilijat olivat pukeutuun meidän mukaan "hassuihin mekkoihin" eli jäljitellen keskiaikaa. Ruoka oli todella hyvää, mutta hintataso ei ollut kovin edullinen. Tämä ei kuitenkaan haitannut, koska eihän me missään budjettimatkalla oltu,.

Rucola-parmesaanisalaatti 
Pippuripihvi kasviksilla


Suurimmat vaatelöydöt tehtiin molemmat Zarasta, mutta teen ostoksista ja ripsihuolloista erilliset postaukset, jottei tästä tule aivan kilometripostausta. Kohta lähdenkin ulkoiluttamaan uusia vaatteita Vaipin kanssa Helsinkiin, joten kuvia sitten luvassa myöhemmin. Nyt kuitenkin meikkailemaan ja valmistautumaan, adios!

1 kommentti:

  1. Banneri on vähän tylsä :/
    Kuvat on tosi hyviä ja tommosia raikkaita , niitä on kiva kattoa (:
    Ja ihan mukava kirjotus tyyli !

    ps. Ootpas nätti !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3