perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kuulumisia ja lomasuunnitelmia

Lomaa on kohta viikko takana ja en ole tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Samikin on ollu kokoajan vain töissä enkä ole senkään kanssa ehtinyt oikein viettää aikaa. Auringostakaan en ole pystynyt kunnolla nauttimaan kun ulkona on liian kylmä siihen. Tänään on kuitenkin tiedossa vähän häppeninkiä, kun menen kummieni kanssa katsomaan pesismatsia Sotkamon Jymy-Kouvolan pallonlyöjät. Omat pesiskuviotkin on olleet taas tauolla hetkisen samoin kuin kuntosalin kanssa, mutta josko sitä ensi viikolla ryhdistäytyisi.

kuva yle.fi
Tänään sain myös kivaa sähköpostia Ps. I love fashionin Lintulta, sillä olin voittanut arvossa VIP-kortin CLub Kappeliin. Kappelihan on S-ryhmän paikka ja olenkin sitä monesti katsellut, vaikken koskaan ole sinne asti päässytkään käymään. Nyt on siis korkea aika ryhdistäytyä ja käydä ainakin noutamassa heiltä tuo kortti pois.  Oikein kivan näköinen paikka eikö vain?

kuva: clubkappeli.fi
Suunniteltiin myös Samin siskon kanssa reissua Tallinaan ensi viikon lopulla, kun molemmille tulee vihdoin kauan odotettu palkka sekä lomarahat. Tällä hetkellähän lomabudjetti on hiponut nollaa kokoajan, vaikka olen kuinka koittanut elää säästeliäästi. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, sillä en ole kuluttanut shoppailuun tämän kuun aikana kuin 25€, vaikka yleensä käytänkin "liikaa" ainakin Samin mukaan. Toivottavasti elän säästeliäästi myös jatkossakin.

kuva: http://www.saunalahti.fi/juhruo/photos/tallinna/index.html
Tallinnassa ajateltiin käydä korjauttamassa mun ripset sekä hankkimassa kokonaan uudet Samin systerille. Tunnetustihan Virossa on hyviä sekä edullisia kauneushoitoloita. Tallinnassa on myös oivat shoppailumahdollisuudet ja sieltä löytyy Suvin mukaan paljon sellaista mitä Suomessa ei ole.

Nyt kuitenkin valmistautumaan pesismatsia varten, kivaa viikonloppua teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3