sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Juhlat juhlittu

Synttäribileet on nyt juhlittu ja oli mukavaa viettää aikaa ihan vain tyttöjen kesken! Paikalle saapui 6 ihanaa tyttöä ja yksi ihana pieni hauvaprinsessa. Kiitos heille jokaiselle kun kävitte ja kiitos myös lahjoista, vaikken mitään olisikaan tarvinut <3


Tytöille (ja itselleni) olin varannut paljon herkkuja, sillä kyllähän nyt synttäribileissä pitää olla kaikennäköistä namia. Olin ostanut meille sipsejä, karkkeja sekä tottakai hempeitä vaahtokarkkeja.


Lahjaksi sain paljon kuoharia ja etenkin paljon samanlaista kuoharia. Ilmeisesti tuo pinkki taitaa olla jotenkin rinnastettavissa muhun, kun niin paljon tuota samaa sain heh :)


Mira-pupultani sain lahjaksi ihanan pienen aaltokipon ( ei kai tuota maljakoksi tai vaasiksi voi sanoa). Tuollaisen olen aina halunnut ja vihdoin minulla on sellainen. Käyttötarkoituskin löytyi välittömästi, kuten ylläolevasta kuvasta näkee!


Teemanahan meillä oli prinsessasynttärit ja kaikilla olisi ollut mekkopakko, paitsi Vaippi tuli tietenkin kapinallisena housuissa. Uhkailimmekin tyttöjen kanssa, että Vaippi olisi joutunut pukemaan yllensä sen kammottavan lypsytakin, jotka saimme MM-kisoista. Jostain kumman syystä mekko jäi pukematta kuitenkin.

Illan lopuksi päädyimme vielä Hannan ja Samien kanssa Helsinkiin. Olipahan nähtävyys taas lähijunakin yöllä, kun oli täynnä kännisiä ihmisiä. Stadissa oli joka paikkaan yllätäen hirvittävä jono ja olimmekin ensin menossa Aleen, mutta koska emme jaksaneet jonottaa, koitimme jokaiseen lähikuppilaan sisälle. Parilla ensimmäisellä baarilla ikäraja oli tiukka 22 ja tämä jätti meidät rannalle ruikuttamaan, sillä Hanna kun on vasta 20. Eivät päästäneet sisään vaikka kiltisti koitettiin järkeillä itsellemme oikeutta sisällepääsyyn. Loppujen lopuksi päädyimme Zetoriin, jossa joimme yhdet ja sitten ihanalla lähijunalla takaisin kotiin. Sain vielä kotiinviemisiksi pizzankin onneksi, niin pääsin sitten tyytyväisenä pitkän päivän päätteeksi nukkumaan.

Huomennahan on vasta oikeat synttärit ja mennäänkin Samin kanssa syömään johonkin kivaan paikkaan. Ja kesälomakin alkaa virallisesti huomenna, joten toivottavasti säät suosivat!

5 kommenttia:

 1. aaaa noi vaahtokarkit:D Ja oon muuten jo sun lukija:D

  VastaaPoista
 2. Nams noita karkkeja ;) Alkoi heti tekemään noita mieli, kun kuvan näin! ;D

  VastaaPoista
 3. http://urbanandchicken.blogspot.fi/

  liityin!

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset sulla :)

  ♥: obses-sions.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi ku tuli nälkä ku katto noit vaahtokarkkeja :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3