keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Viimeinen kurssipäivä

Huhhuh, nyt on kolmen viikon PT-kurssi ja ihmiskoe ohi. Perjantaina meillä oli näyttökokeet (läpi meni ja sain lisenssin!) ja lauantaina harjoittelimme vielä myyntiä. Kurssilla tuli paljon asiaa ja tulihan sitä monta asiaakin opittua.

image

Eniten jään kyllä kurssilla kaipaamaan ehdottomasti meidän hulvatonta ryhmää. Ensimmäisenä päivänä ensimmäiset 5 minuuttia meno pysyi vielä ehkä jotenkuten asiallisena, mutta sen jälkeen kouluttajat saivat kyllä huomata ettei tätä porukkaa saa ihan heti hiljaiseksi. Jos meidän ryhmä ei olisi ollut näin mahtava ja aktiivinen, tuskin olisin jaksanut kököttää kurssilla näin hyvin. 6 päivää viikossa melkein 10 tuntia päivässä tiukkaa asiaa + vielä ässän duunit olisi ollut liikaa kyllä mun pääkopalle. Kiitos vain ihanille tytöille, kun teitte tästä kolmesta viikosta ihanan kokemuksen <3

image

Nyt kun lisenssikoe on suoritettu, voin paljastaa tulevan työpaikkanikin. Perjantai-iltana selvisi, että pääsin Ison Omenan Fressiin töihin. Aloitusajankohta on vielä epäselvä, mutta tänään soittelen Fressiin päin ja todennäköisesti ensi viikolla olen jo ihan täysin virallisesti Fressiläinen. Tämä viikko kuluu vielä ässän parissa sekä käytän hyväksi nämä pari päivää, jotta oppari menee hiljalleen taas eteenpäin.

image

Kurssin jälkeen oli aika heittää aivot narikkaan viikonlopuksi, sillä ensimmäinen vapaapäivä kolmeen viikkoon oli koittamassa maanantaina. Lauantai-ilta kului Superpesiksen finaaleiden sekä WoWin parissa melko tuttuun tapaan. Areenat ei kyllä tällä kertaa mennyt ihan suunnitelmien mukaan kun ryhmämme otti enemmän dynamoon kuin vastustajat. En ole muuten myöskään ehtinyt hehkuttaa uutta konettani täällä. Aiemminhan koneeni ensinnäkin käynnistyi yli 5 minuuttia, mutta nykyään (kiitos SSD:n) koneeni käynnistyy n. 15 sekuntiin. Wowikin pyörii täysillä grafiikoilla eikä jokaisessa loading screenissä tarvitse jännittää kuinka kauan se tänään kestääkään. Pelikokemus on parantunut huomattavasti ja aluksi oli vaikea tottua lagittomuuteen. Jos nyt joutuisin palaamaan entiselle koneelleni, en kyllä tosiaankaan siihen pystyisi.

Nyt kuitenkin iskeydyn vielä toisen blogini pariin ja sitten oppari saa kyytiä, hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3