maanantai 22. syyskuuta 2014

Yves Rocher - Quelques notes d'Amour

Syksy on saapunut blogirintamallekin, sillä tapahtumia on taas alkanut järjestymään. Viime viikon torstaina olin pitkästä aikaa Marsaanassa piipahtamassa Yves Rocherin uuden tuoksun lanseerauksessa. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa mm. Enniä ja tavata muutamia uusiakin tyyppejä. 

Koska kyseessä oli tuoksulanseeraus, ovelta jo huomasi saapuneensa sellaiseen. Tilassa oli tuoksun teemaan sopiva sisustus ja ruusuja löytyi niin maljakosta kuin macaronseistakin. Täytyy tunnustaa, että poikkesin dieetistäni yhden ruusu-valkosuklaa macaronsin verran ja täytyy myöntää, että kannatti. 

Tuoksu sisältää kolmea eri tuoksua ja saimme tuoksutella näitä myös erikseen. Lopulta kun kaikkia tuoksutteli yhdessä, tuoksu ei ollutkaan sama, jollainen itse tuoksu oli. Voimakkaimmin tuoksussa tuoksuu ruusu, joka tekeekin tuoksusta ihanan raikkaan ja kevyen. Itse tykkään kukkaisista ja nuorekkaista tuoksuista, eikä tuoksu saa olla liian "raskas" jos nyt niin voi tuoksusta sanoa. Hajuvesistä olenkin käyttänyt kesästä 2005 lähtien Escadan kesätuoksuja, joihin olen ollut äärimmäisen tyytyväinen.


Muutoin Yves Rocherin tuotteet ovat melko tuttuja, sillä mummini on niitä tunnollisesti toimittanut joululahjaksi jo vuosien ajan. Tälläkin hetkellä meikkipussistani löytyy Rocherin meikkejä ja saimmekin matkaan myös uudet Smoky Eyes- luomiväripaletit. Oulussa ehdin palettia jo kokeilemaan ja kyllä näin avutonkin sai sillä säihkysilmät loihdittua. Täytyykin esitellä myös lopputulos jossain vaiheessa täällä.

Oulu-viikonlopusta on tosiaan nyt toivuttu, joten blogikin palailee normaaliin postausrytmiin nyt taas. Tänään oli myös ensimmäinen "oikea" työpäivä Fressissä, joten siitäkin kuullaan varmasti kohta enemmän. Hyvää viikon alkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3