tiistai 23. syyskuuta 2014

New Jacket - Second hand

Olen nykyään kova selailemaan Facebookin nettikirppareita ja tällä kertaa tein sieltä ainakin omasta mielestäni uskomattoman löydön. Viime talvena nimittäin kävin Zarassa pari kertaa hypistelemässä erästä takkia, mutta hinnan takia (80-90€) takki jäi sitten kauppaan. Viikko sitten kuitenkin bongasin kyseisen takin nettikirpparilla ja vieläpä kohtuuhintaan niin pakkohan se oli ottaa. Näitä takkeja on tosin esiintynyt myynnissä, mutta hintapyyntö on aina ollut lähemmäs 50 euron luokkaa, joka on itselleni periaatteesta liian korkea hinta. Tällä kertaa takki sijaitsi Espoossa näppärän matkan varrella ja hintakin oli tosiaan kohtuullinen 25 euroa.

image

image

image

Viime viikon maanantaina takki vaihtoi omistajaa ja pupu pääsi ottamaan heti kuvia ennen työpäivän alkua. Koko tietysti jännitti, että meneeköhän ihan metsään, mutta onneksi pelko oli aiheeton. Ostan muutenkin vaatteeni aina "sokkona" kirppareilta ja toistaiseksi kaikki ovat aina olleet sopivia. Muutenkin nettishoppailu on enemmän mieleeni, sillä inhoan pyöriä kaupoissa tuntikausia. Poikkeuksena ovat ainoastaan Stockan jouluosasto sekä Ikea. Niissä on saatava hypistellä ja ihastella ihan livenä.

Lisää kirppisostoksia on tulossa esittelyyn kunhan saan kuvat käsiteltyä. Suvin kanssa Oulussa sovittiin, että pitää taas alkaa syksyllä käymään kirppareilla taas ahkerasti. Olenkin omalta osaltani päättänyt, että toistaiseksi kaikki ihan uudet vaatteet saavat jäädä ja ostan vaatteita ainoastaan kirppareilta. Lisäksi pitäisi toki päästä eroon noista omista, joten tässä taitaisi olla kenties blogikirppiksen aika :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3