keskiviikko 21. elokuuta 2013

Unohtuneet sanat

Hupsista keikkaa, taas on kirjoittelu jäänyt todella vähälle. En voi sanoa edes että vähemmälle kun pariin viikkoon minusta ei ole kuulunut mitään. Noh, tilanteesta syytän tietysti sitä, että olen ollut töissä nyt 10 päivää putkeen ja vielä on monta edessä. Sen siitä saa kun tekee kahta duunia samaan aikaan.

Aika on tosiaan mennyt arkisin hommissa Espoo Bluesilla missä olen ollut kesäharjoittelijana nyt heinäkuusta lähtien ja viikonloput teen tuttuakin tutumpaa kauppaduunia s-marketissa. Olen ehtinyt myös heilua Assemblyillä melkein kokonaisen viikon ja siitäkään en ole ehtinyt vielä postata, lienee jo pikkuhiljaa myöhäistä. Kesälomallakin tuli oltua oikeasti kokonainen viikko ja käytiin Samin kanssa pyörähtämässä Viron laivalla. Julkaisukelpoisia kuvia ei tietenkään kyseiseltä reissulta löydy :)

Kuntoilu on jäänyt kesäloman takia hieman vähemmälle, mutta en sitä ole kuitenkaan unohtanut. Viime viikolla homma alkoi mukavasti kun rykäisin kunnon treenit maanantaina sekä tiistaina, mutta siihen se sitten jäikin. Blues kun aloitti kautensa kotona harjoituspelissä niin hommia sen osalta riitti. Myös äärimmäinen vitutus ja väsymys johtuen ässäduunista aiheutti reaktion joka sai minut pysymään tiukasti kotona sen jälkeen kun sinne olin päässyt ja ulkonakin kun satoi niin se tunnetusti vaikuttaa salilla käymiseen.

Töissä on ehditty myös viettää hiukset auki-viikkoa, josta voisin kenties kertoilla hieman enemmän nyt kun olen päättänyt että postaan taas normaaliin tahtiin. Ensi viikosta tulee myös jännä, sillä  pääsen ekalle ihan oikealle työmatkalle (okei, yhdistetylle pelimatkalle) Espoo Bluesin kanssa!!!! Kaikeksi onneksi työmatka suuntautuu vieläpä Tukholmaan ja tästä kaikesta saan kiittää ihan parasta työkaveriani Teijaa <3 Ollaan kesän aikana monet kerrat haaveiltu siitä kuinka olisi upeaa lähteä tälle matkalle yhdessä ja nyt me päästään sinne! Ollaan heti stalkattu Arlandan lentokentän Victoria's Secretiä, koska sinnehän on päästävä!


Nyt kuitenkin pitää lopetella lupaavasti alkanut höpöttely ja alettava kasaamaan Samin uutta tietokonetta. Kohta itsekin saatan saada uuden pelikoneen. Tarkoitus olisi myös kertoilla wowijuttuja taas pitkästä aikaa ja kröhöm kaikkien muidenkin jääneiden kuulumisten osalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3