keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kuulumisia

Hei vaan kaikille pitkästä aikaa! Kaikkea on viime postauksen jälkeen ehtinyt tapahtua, mutta en ole ehtinyt enkä jaksanut kirjoitella niistä tänne. Osittain aikaani vei viime viikon tiistaista eteenpäin jatkuneet Assemblyt, joista tulossa postausta sen jälkeen kunhan huomenna kotiudumme Virosta. Olen nyt ollut virallisella kesälomalla kohta 2 viikkoa, joten aikaa postailuun olisi pitänyt olla mutta ehkä välillä suodaan pieni postailutauko.

Kuitenkin, aikaa on tullut vietettyä SOPP-festareilla eli Suuret Oluet Pienet Panimot-tapahtumassa. Kävimme siellä Sami+Sami-yhdistelmällä ja uusia oluttuttavuuksia löytyikin monia. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin Rautatientorilla ja alue oli aivan täynnä aurinkoisena lauantaina. Paras uusi tuttavuus itselle oli Laitilan Limelonkero. Tuo kummallinen vihreä juoma aiheutti kummastusta, mutta hyväksi se kuitenkin osoittautui.


Viime viikko kuluikin tosiaan tiistaista sunnuntaihin Hartwall Areenalla Assemblyissä, mutta siitä tosiaan erikseen sitten hieman laajemmin. Kuitenkin mukavaa oli!


Salilla tuli myös käytyä viime viikolla jonkin verran ja voin olla ihan tyytyväinen. Sain myös suoritettua alta pois muutamat php-ohjelmoinnin tehtävät kouluakin varten sekä pelimaailmassa tuli taas raidattua. Assyilla tuli myös opittua pelistä paljon uutta ja oli mukava kuulla muiden wowityttöjen kokemuksia :)

Tänään tosiaan lähdemme Tallinnan risteilylle Samin kanssa, joten palaillaan aikaisintaan huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3