perjantai 26. heinäkuuta 2013

Lyhyt toimistopyrähdys

Perjantai kun on, päivä enteilikin jo hieman rennompaa työpäivää. Aamulla herätessäni alkoi heti muodostumaan pienoinen paniikki päivän vaatetuksesta, sillä normaalista poiketen en ollut sitä etukäteen suunnitellut. Kuitenkin hetken penkomisen jälkeen asu sekä korut löytyivät, joten kehtasin lähteä liikenteeseen. Tänäänkin päällä oli tietysti hame ja siihen sopivat asusteet.

Toppi Zara / Hame H&M / Laukku Gina Tricot / kengät H&M

Korut Nellystä
Tämä kyseinen hame on kyllä yksi lemppareistani. Muistan kun sitä hennesin sivuilla viime vuonna himoitsin, mutta korkeasta 50€ hinnasta johtuen en sitä todellakaan heti ostanut. Kuitenkin onnekseni mekko päätyi -50% aleen ja sen sai 25€ hintaan, en epäröinyt hetkeäkään. Onneksi näin, sillä samana iltana hameet oli myyty loppuun joka ainoassa koossa.

Ensi viikolla onkin tiedossa vain 1 toimistopäivä ja sitten siirrynkin viettämään rentouttavaa loppuviikkoa Hartwall Areenalle, sillä myös tänä kesänä olen järjestämässä Assemblyjä. Tällä kertaa työskentelen Game infossa, sillä pelaamiani pelejä ei järjestetä kilpailumuodossa, buu. Nyt kuitenkin vetämään urheiluviikko pakettiin, sillä tiedossa on tunnin Poweri. Oikein hyvää viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3