maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uusi Fitnessblogi / Fashionable Fitness Friends!

Julkaisimme eilen ystäväni Bettinan kanssa pitkäaikaisen haaveemme eli oman fitnessblogimme eli Fashionable Fitness Friendsin eli tuttavallisemmin FFF:n. Idea oli oikeastaan enemmän Bettinan, sillä hän lukee paljon ruotsalaisia fitnessblogeja. Olin kuitenkin ajatuksessa heti mukana ja nyt tänään onkin jo ensimmäinen lenkki vedetty, kun niin menin blogissa lupaamaan eli hyötyäkin on heti tullut ;)


Blogissa höpöttelemme kaikesta urheiluun liittyvästä eli treenaamisesta, motivaatiosta, fitspoista, ruokavaliosta, treenivaatteista ja varmasti kaikesta mahdollisesta muustakin. Itse aion lähinnä keskittyä tosiaan jenkkakahvojen sulatteluun lenkkeilemällä sekä käymällä kuntosalilla, kun taas Bettina treenaa triathlonia varten. 


Tämän blogin puolelta treenijutut saattavat hävitä tai sitten ei, en ole vielä päättänyt julkaisenko postaukset myös täällä. Kuitenkin, suosittelen lisäämään uuden blogin myös kirjanmerkkeihin ja alkakaahan myös lukijoiksi. Tiedän, että moni täällä treenaa myös, joten tulkaahan sinne tsemppaamaan meitä fitimpään kuntoon!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3