keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

The Big Apple

Kuten jo eilen mainitsin, tänään oli vuorossa reissu Isoon Omenaan aikeissa tehdä hieman myyntihommia. Kun työasiat oli hoidettu, oli meidän tytsyjen aika ottaa hieman rennommin. Sellosta puuttuvat liikkeet oli käytävä läpi ja pystyin seilaamaan Bijou Brigitten, Expressionsin, Cubuksen sekä H&M:n läpi ostamatta mitään! Kieltämättä hennesillä ja Bijoulla jäi muutama juttu jäi kummittelemaan, mutta aina parempi miettiä ensin kuin ostaa suinpäin. Jotakin hyötyä siis opiskelijana olostakin kun alkaa löytymään tuota malttia shoppailun kanssa.

Kiertelyn jälkeen päätimme poiketa lounaalla Chicosissa siitä huolimatta vaikka olen vannonut etten enää Hokin ravintoloihin mene ellei siellä ole tarjolla ilmaista ruokaa. Tähän syynä aina poikkeuksetta huono palvelu enkä tunnu olevan ainoa laatuani. Kerta toisensa jälkeen olen saanut poistua aina vain kiukkusempana kyseisistä ravintoloista.


Lounaaksi päätin sitten kuitenkin ottaa savustettua lohta vaikka mieleni olisikin oikeasti tehnyt kunnon pihviä. Kala oli ihan hyvää, mutta medaljonki oli auttamattoman pieni ja ohut. Lisäksi olin niin uupelo, että unohdin tilata annokseni ilman perunoita yms ylimääräistä, joten annoksesta pystyin sitten syömään pelkän kalan, koska karppaajanahan kaikki hiilarit on ehdoton nounou.
Koska nyt on ollut niin syksyinen ja ankea ilma, on Pupulta saamani Guessin käsilaukku vaihtunut hetkellisesti toiselta pupultani eli Samilta saamaani burgundin punaiseen käsilaukkuun. Sain tämän tosiaan viime kesänä lahjaksi ja laukku on peräisin Gina Tricotilta. Rusettihärpäke ei alunperin kuulu laukkuun vaan se on ostettu hennesiltä, mutta mielestäni laukku kaipasi jotain blingiä. Hieman on kyllä ollut vaikeuksia kanniskella näin isoa laukkua, kun en sinne saa ikinä muuta tarpeellista sisältöä kuin puhelimen ja avaimet. Nehän tunnetusti vie todella paljon tilaa käsilaukusta.


Koska sitten kiireessä unohdin pyytää kuvaajaani ottamaan myös kunnollisia asukuvia, joudutaan tänään taas tyytymään kauniin parvekkeemme maisemiin. Koska ulkona oli kylmä, jouduin taas turvautumaan tuttuihin Liu Jo:n farkkuihin vaikka kesällä kuuluisi pitää hameita ja mekkoja vaikka mikä olisi. Neuletakki, toppi sekä laukku ovat kaikki Gina Tricotista ja toppiin mätsäävät kengät ostin Stadiumin alesta !0 eurolla. Huomaattehan taustalla myös hyvin hoitamani viime kesän kasvin, joka on kauniisti kuivunut pystyyn enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi raahata sitä pois :) Noh eihän sitä kaikessa voi aina onnistua!

1 kommentti:

  1. Mä oon katellut kaupassa tota sinappia muttei ole tullut ostettua. Aika tyyriiltä vaikuttaa, mutta niinhän noi kaikki vähän erikoisemmat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3