maanantai 23. tammikuuta 2012

Dagens 23/01/12

Blogissa on ollut pientä aikaansaamattomuutta huomattavissa, mutta nyt olisi taas aika korjata asia :) Paljon on ollut hässäkkää ja tekemistä, joten valotetaas hieman viime ajan tapahtumia. Viime viikolla olin "työ"haastattelussa, joka oli mielestäni kyllä täysin turha. Kyseessä oli nimittäin haastattelu jääkiekon MM-kisoihin asiakas- ja VIP-palveluihin. Paikalla oli 20 hakijaa kerralla ja jokainen pääsi kertomaan itsestään vain yhden asian koko tunnin kestäneen haastattelun aikana. Valinta tapahtumaan oli jo käytännössä varma jos jatkohaastatteluun oli päässyt ja tänään sainkin kutsukortin torstaina järjestettävään ensimmäiseen koulutukseen. Mitään pelejähän en tule kisoissa näkemään, mutta ompahan hyvä tilaisuus saada kontakteja :)

Eilen mun piti myös käydä äänestämässä, mutten sitten ehtinyt kun pelattiinkin Flai-Gamingin CS 1.6 cuppia. Pärjättiin paremmin kuin odotin, ja quarter finalseissa sitten pudottiin jatkosta. Mun piti pitää taukoa hieman tuosta pelaamisesta Lantrekkien jälkeen, mutta kun en siellä saanut CS overdosea niin se siitä tauosta sitten. Tänään kuitenkaan en sorru pelaamaan ennenkuin kaikki ruotsin läksyt on tehtynä :) (you wish)

Kauluspaita & housut H&M

Koulussa oltiin tänään oikein "virallisessa" asussa liikenteessä. Teki mieli kokeilla ihanan Lintun <3 ohjeilla nutturaa, sekä muutenkin hieman matkia kyseisen neitokaisen tyyliä :)


Näytinkin sitten Vaippini mielestä ihan pikkumyyltä :) Nutturan sisällä on tosiaan hiusdonitsi, ei muuten mun hiuksista saisi tuon näköisiä :D Kohta pitäisi lähteä Kerlin luokse laittamaan ripset vihdoin kuntoon. Olenkin ollut jo "ripsetön" parisen viikkoa ja aa kohta voi taas nukkua 2 minuuttia pidempään aamulla :D Tänäänkin nousin sängystä jo 15min ennen koulun alkua eikä tullut edes kiire?? :)

Karppaaminen oli viikonloppuna tauolla, sillä tuli hieman käytyä rellestämässä ja lauantaina podinkin sitten hieman huonohkoa oloa :) Urheasti silti raahauduin Blues-Kärpät matsiin, sillä mieheni vaati minut sinne mukaansa. Oli se kyllä vaivan arvoista, kun kerrankin 2 lempparijoukkuetta pelaavat toisiaan vastaan. Muutoin karppaaminen on sujunut vaivattomasti. Karkkia ei tee mieli ja paino on laskemaan päin :) Tietenkin nämä pienet viikonlopun takapakit siihen vähän vaikuttaa, mutta kyllä tämä tästä. Tänään on taas salipäivä med Vaippi.

2 kommenttia:

  1. Oii, ihana nuttura, ja kyllähän siinä vähän pikku myy fiilistä on :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti :) Taidan kokeilla pikkumyy tyyliä toistekkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3