sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Sushi & The Girl with the Dragon Tattoo

Eilen olin pitkästä aikaa töissä. Onneksi vuoro alkoi myöhään eikä kestänyt kuin 5 tuntia niin ehti sitten nauttia "vapaistakin". Ostin töistä meille sushia, kun en viitsinyt niitä vain heittää roskiin kun kukaan muu ei kuitenkaan niitä osta :( Jari Kurrikin kävi pitkästä aikaa asioilla ja tuli siinä sitten hieman turistua MM-kisojen koulutuspäivästä. Yllättäen hänen pojallaan oli myös samanlainen Hockeybird-pipo kuin itselläni :)


Sami tuli onneksi hakemaan minut töistä, yllättäen vähän myöhässä, josta siivoojammekin jaksaa kuittailla joka kerta :) (ei haittaa muru) Meidän piti katsoa Pussikaljaelokuva, mutta päädyttiin sitten kuitenkin amerikkalaisversioon Stig Larssonin "Miehet jotka vihaavat naisia"-elokuvasta. En ole koskaan lukenut kirjoja enkä edes yhtäkään juonenkuvausta, joten en tiennyt mitä odottaa.


Koska olen nössö, itkin elokuvan aikana useasti. Pariin otteeseen elokuva suorastaan kuvotti minua, ja itkin sitten järkytystäni. Onneksi Sami oli vieressä kertomassa että se on vain elokuvaa :) Ensin oltiin molemmat hieman hukassa, että miten tarinan henkilöt kietoutuu yhteen mutta selvisihän sekin. Lisäksi pariin otteeseen kun luulin jo elokuvan saaneen loppuratkaisunsa, se jatkuikin edelleen. Elokuvan tarina oli mielestäni hyvä, ja aion ehdottomasti katsoa myös alkuperäisen elokuvan. Lisäksi elokuvassa hämäsi, että hahmot olivat ruotsinkielisillä nimillä varustettuja, tottakai, mutta puhuivat silti englantia. Todella yllättävää sekin siis amerikkalaisessa elokuvassa. Loppufiilis oli mielestäni kuitenkin hyvä, ja pitää sitten vertailla elokuvaa alkuperäiseen. Sekin on varmasti hyvä ja pääsee sitten järkyttymään uudestaan :D


Kohta lähdetään hakemaan Sellosta sushia aamupalaksi. Päätettiin vertailla kaikki sushit läpi mitä yleensä syödään. Nämä eiliset oli siis S-marketin palvelutiskiltä, tänään vuorossa Masabi - sushia suomeksi. Huomenna on myös luvassa sushipäivä, sillä sitten testataan Pirkka parhaat- sushia :D Ei varmaan tule yhtään sushioverdose.

6 kommenttia:

 1. Itse en tykännyt kovin paljoa Pirkan sushista, maku ja koostumus kärsivät mielestäni pakastuksen takia (jos nyt edes tarkoitit sitä Pirkan pakastesushia? :D). Mutta ihan syötävää se kuitenkin oli, joten kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 2. Joo sitä just meinasin :) Ollaan mekin sitä joskus syöty, mutta nyt vertaillaan ihan kunnolla. Ja joo olen samaa mieltä kanssasi, ei ole niin hyvää kuin tuore :(

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sulla, tykkään bannerista tosi paljon! Kiitoksia kommentista ja lukijaksi liittymisestä :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tuo Hockey bird-pipo. Mistä noita pipoja oikein saa, ostaa?

  VastaaPoista
 5. En valitettavasti tiedä saako niitä ostaa vielä mistään, kun itse sain sen MM-kisakoulutuksesta :/ Kannattaa toki tarkkailla kotikisojen virallisia sivuja :)

  VastaaPoista
 6. http://www.gsm-store.com/tv-store/etusivu/hockey-bird-pehmolelu-17-cm.html tuolta sai tommotteen hockey bird pipon ilmatteeks jos ostaa puhelimen kanssa<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3