sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Loman loppu

Loppuihan sitten tämäkin ihanuus joskus. Huomenna alkaa meinaan taas koulu. Ihana päästä pakkasessa tarpomaan tuonne opinahjoon oppimaan vähän lisää nörttijuttuja. Lainasin kirjastosta kevyttä lukemista koulun alkua varten, mm. Cisco reitittimet, TCP/IP verkot sekä yhden Linux-oppaan. Ne sitten lueskelen läpi kunhan kerkeän :) Ei ole edes mistään koulujutusta kyse vaan ihan oma aktiivisuus. 

Legginsit ja neule H&M, pikee Gina Tricot, kaulakoru Guess

Viimesen lomapäivän kunniaksi nukuin hieman yli kolmeen :D Tänään en olekaan tehnyt mitään fiksua, mitä nyt ruokaa laittelin tuolle ukkelille. Tehtiin itse karppihamppareita, niistä tulikin yllättävän hyviä. Ensin tein juusto-kananmuna-karppijauhosämpylöitä, joista tuli hieman epäilyttävän näköisiä mutta kuitenkin syötäviä. Väliin sitten laiteltiin mitä hamppareihin nyt yleensä tulee, pihviä sun muuta. Nälkä lähti itsellä mutta herran piti saada vielä toinen lisäksi :)


Resepti tähän löytyy täältä. 

Vaikka loppiainen menikin jo ja kuusi olisi pitänyt siivota pois, siellä se edelleen nököttää nurkassa :D Eilisöisessä siivousvimmassa sain keittiön siivottua ja melkein kaikki tiskit tiskattua, mutta kuusi jäi. No ompahan vähän tunnelmaa Keittiössäkin on vielä kynttelikkö, mutta sen voisin sinne suosiolla jättää :) Siellä kun on niin pimeetä ja ankeata muuten. 

6 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen hamppari. täytyykin testata joku päivä..

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kyllä kokeilla, tuli hyvää :) Itse ostin tosiaan K-supermarketista ihan karppileivontajauhoja joilla nämä sitten tein ohjeen vehnäjauhoista poiketen!

  VastaaPoista
 3. Onko se ihan karppileivontajauho nimellä myynnissä? :o

  VastaaPoista
 4. Juu oli se, merkki taisi olla Kooem. Sellainen vaalea paketti ja hintaa about 3 euroa. Ja normi jauhohyllystä löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Koitan kuvata paketin vaikkapa tänään :)

  VastaaPoista
 6. Muistin nimen hieman väärin, oikealta nimeltään Hippuhiilari leivontajauho, kannessa sämpylä :) Kuitenkin vaalea paketti ja selkeästi karppituote :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3