perjantai 27. tammikuuta 2012

Hart of Dixie

Tämä on siis uusin tulokas omalla hömppäsarjalistallani. Bongasin tämän joskus jonkun blogista, ja päätin antaa mahdollisuuden sarjalle vaikken päänäyttelijästä aikaisemmin pitänytkään. Pääosassa siis OC:sta tuttu Rachel Bilson ja täytyy myöntää, että nykyään pidän hänestä näyttelijänä. "Vihani" johtuikin ehkä enemmän inhosta OC:ta kohtaan kuin itse näyttelijästä. En vain nähnyt siinä ruikutussarjassa mitään katsomisen arvoista.


Sarja kertoo siis New Yorkilaisesta kirurgista, joka joutuu muuttamaan muualle kasvamaan ihmisenä ennenkuin voi pomonsa mielestä saavuttaa haluamansa aseman. Perus kylmäkiskoinen nuori nainen New Yorkista, joka sitten etelän tuppukylässä muuttuu ihmisenä täysin. Kaupunkina Bluebell, Alabama, jossa Zoe Hartista (Rachel Bilson) ei pidetä ulkopuolisena ollenkaan. Tohtori Hart peri puolet paikallisesta lääkäriklinikasta isältään, jonka hän kerran tapasi silloin silloin tietämättään että kyseessä oli hänen isänsä. Loppujen lopuksi Zoe ei sitten olekaan niin ulkopuolinen kuin aluksi kaikki luulivat.


Kyseessä kun on perinteinen amerikkalainen sarja, pakettiin kuuluu tottakai mutkikkaita suhdekuvioita. Zoen elämässä on 2 mielenkiintoista miestä, George Tucker (vas.) sekä Wade Kinsella. Heti ensimmäisestä kohtaamisesta asti oli selvää, että George ja Zoe ovat hengenheimolaisia, mutta matkassa on paljon mutkia, jotka rajoittavat pariutumista.Wade taasen on kaupungin "paha poika", johon Zoe varmaankin vielä lankeaa kunhan sarja pääsee hieman pidemmälle. Itse olen katsonut ensimmäistä kautta nyt kaikki n. 10 jaksoa, ja lisää odotan innolla :)

Sarjana Hart of Dixie on täysin tyttömateriiaalia eikä sisällä mitään kovin painavaa sisältöä tai tarkoitusta. Sopii hyvin rentoutumiseen samalla kun haluaa unohtaa omat arjen murheet :)

☆ / 

6 kommenttia:

 1. Empä ookkaan kuullu tämmösestä ikinä, täytyy kattoa :)

  VastaaPoista
 2. kuulostaa lupaavalta, vois pistää aina nauhalle ja kattoa rentoina lauantai-iltoina :)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen! Jää hyvä mieli loppupäiväksi kun tätä sarjaa kattelee :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan oloine blogi. joskus ennenkln tätä käynnyt katsomassa, mutta liittyilenpä nyt lukijaks. Kirjoitat hyvää ja tesktiä ja kuviakin sopivasti ::)

  VastaaPoista
 5. Kuulosta kiinnostavalta, täytyy tsekata! (;

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Todella hyvä sarja! Aivan ihastuttava ja tuo Rachel on kyllä todella ihana kans :)

  annisuvisuo.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3