tiistai 10. tammikuuta 2012

Näytönohjain toimii internetin kautta

Joop,.tänään oltiin omalta kohdaltani ensimmäisellä ruotsin tunnilla. Tottakai olin taas kuoleman väsynyt ja juttujen tasokin oli ehkä sen mukainen. Otsikko juontaa juurensa siis juurikin näistä jutuista. Itse en tätä kommenttia suustani päästänyt, vaan se oli ihanainen vaimoni. (älä vihaa jooko <3) Lueskeltiin siinä hieman ruotsinkielisiä uutisia yllättäen IT-alalta. Koulussa ollaan onneksi oppimassa ja wikipedia(Huom kaikki ettei se ole silti luotettava tiedonlähde!!!!) ystävällisesti jo kertoikin mikä se näytönohjain oikeastaan on ja miten se toimii.

Housut H&M, paita Gina Tricot, liivi Sisters Point
Nyt pitäisikin mennä herättelemään toi ukkeli ja lähteä pukemaan sinistä ylle, lähdetään siis katsomaan Bluesin matsia Ilvestä vastaan (helppo voitto). Amerikkailaisen tuttavankin piti lähteä meidän seuraksi tänään, mutta joutuikin Business-illalliselle. Tuli pelipaidalle turha reissu sitten Atlantin ylitse :(

Huomen aamulla kutsuukin lekuri ennen koulua, selkä alkoi taas kettuilemaan niin pitäähän sitä käydä taas koputtelemassa, että mitä sieltä tällä kertaa löytyy. Kaikkihan olis ihan jees jos ei tarvis liikkua mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3