keskiviikko 25. tammikuuta 2012

New hair

Olen jo hyvän aikaa sitten todennut, että olisi aika ostaa "uutta tukkaa" päähän. Minulla on siis kesästä asti ollut klipsihiustenpidennykset, joita käytän enemmän tai vähemmän. Aikaisemmin päästäni löytyi 2kpl 2 klipsin liuskaa sekä 2kpl 1 klipsin. Ykkösistä toinen on nyttemmin hajonnut :(

Maanantaina kun olin matkalla ripsihuollosta salille, poikkesin Kampissa Herstylerilla, josta hiukseni siis on ostettu. Monet ehkä tunnistavatkin "liikkeen" paremmin siitä, että se sijaitsee Kampin keskiympyrällä toisessa kerroksessa ja paikalla on aina 2 innokasta ulkomaalaistaustaista neitoa tarjoamassa hiustenhoitopalveluita. Itse päädyin aikanani heidän pisteelleen, kun tajusin ettei sieltä tarvitse ostaa pidennyksiä koko pakettia vaan ne voi ostaa osissa. Siksi ostinkin kesällä vain pari liuskaa ja nyt ostin sitten 4 liuskaa lisää. Hiuksissani on siis nykyisin myös 5cm lisää pituutta verrattuna edelliseen sekä 2kpl 3 klipsin liuskaa että 3kpl 1 klipsin liuskoja.


Paksuutta hiuksiini tuli myös reilusti, sen verran paljon tukkaa on nykyään. Hiuksien hinnoista sen verran, että ensimmäinen setti maksoi 75 euroa ja toinen 70 euroa. Yhteensä siis 145 euroa ja on muuten huomattavasti halvempaa kuin kampaajalla laitattaa pidennykset. Sanoisin, että kampaajalla pidennykset maksavat vähintään 250 euroa laittotavasta riippuen sekä tietysti liikkeen omasta hintatasosta. Klipsipidennykset kestävät myös huomattavasti pidempään kuin muut pidennykset. Ne kun saa yöksi pois sekä esimerkiksi salille ei tarvitse mennä hikoilemaan hiuksia piloille. Pesuväli siis harvenee kun verrataan omiin hiuksiin :) Kampauksia saa ihan normaalisti tehtyä näiden pidennysten kanssa kunhan vain asettelee ne oikein.

6 kommenttia:

 1. Oon kans miettinyt klipsipidennyksiä mutta ongelma on, että mulla on tosi ohuet hiukset ja pelkään, että ne kiinnikkeet näkyy sitten sieltä..

  Mutta sun hiukset näyttää kyllä tosi hyviltä!

  http://donebym.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mulla on oikeasti ehkä maailman ohuimmat hiukset. Hiukseni ovat kärsineet kamalasti vaalentamisesta sekä muusta käsittelystä ja lopputuloksena, että hiukseni ovat ohuemmat kuin 3-vuotiaalla siskollani. Kun tupeeraat hiuksia kiinnityskohtien päältä, kukaan ei huomaa mitään :) Suosittelen kokeilemaan kyllä klipsejä!

  VastaaPoista
 3. Lohduttavaa kuulla, että meitä ohut hiuksisia on muitakin! Miten musta tuntuu, että kaikilla on niin upeet, paksut ja kiiltävät hiukset? :D

  Mutta joo, rupeen kyllä ihan tosissani miettimään noita klipsejä! Vitsi, kun voisi kokeilla niitä jossain! :D

  http://donebym.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Jos satut asumaan Helsingin seudulla niin mene ihmeessä kokeilemaan tuonne mistä olen itsekkin pidennykset hankkinut :) Eiköhän melkein kaikissa pidennyksiä myyvissä liikkeissä voi niitä hieman kokeilla ennen ostopäätöstä. Kannattaa myös tietty kysellä kaveripiiri vielä läpi jos jollain on / on ollut klipsit. Mutta voin sinulle vakuuttaa ettet tulisi pettymään :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit ja elinvoimaisen näköiset hiukset ♥

  VastaaPoista
 6. No eikös olekkin! :) Tykkään lopputuloksesta kovasti <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3