tiistai 10. tammikuuta 2012

Iltapalaa

Turpaanhan siellä matsissa sitten tuli ja mokkekin lähti taas saikulle. Ei hyvin mene taaskaan Bluesilla. Harmittaa kuitenkin etten viikonloppuna Kärppäpeliin, vaikka tällä hetkellä lätkä ei inspiroi sitten yhtään. Hyviä uutisiakin tuli tältä päivältä, pääsin tutoriksi ensi vuoden palleroille ja pääsen tienaamaan ainakin omasta mielestäni helpot 5 opintopistettä jee :) Lisäksi vielä luokaltamme valittiin monta tutori, tottakai kun parhaita ollaan.


Tein meille kunnon karppimättöä iltapalaksi, porsaan ulkofilepihvit, vähän katkarapu-fetasalaattia sekä Karppinen leipää katkaravuilla, majoneesilla sekä cheddarjuustolla. Hyvää oli ja nälkä lähti. Johan koko päivä odotettiinkin, että pääsee jotain syömään. Tämän päivän ruoka kun koostui ennen tätä ateriaa 7 nakista, ravitsevaa siis. Nyt on kyllä pakko mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna kouluun sekä lekuriin, adios!

3 kommenttia:

 1. tosi kivan olonen blogi (ja toi salaatti on ihan törkeen hyvännäköstä! =D), mut voisit laittaa silleen et ois useempi teksti yhdellä sivulla, tai niin ite ainakin tykkään paremmin lukea. =)
  -N

  http://suvijanoora.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Salaatti oli ihan törkeen hyvää! :D Ja voisin kyllä laittaakkin, en ole koskaan edes tullut ajatelleeksi tuota mahdollisuutta, joten kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Myönnän, että on kivempi lukea näin :) Joten vielä uusiksi kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3