maanantai 9. tammikuuta 2012

Laiskottelupäivä

Tänään oli ensimmäinen koulupäivä 3 viikkoon ja kyllä se lauantainen valvominen sitten kostautui. Yöllä en saanut unta kunnolla ja aamulla olisin niin halunnut jäädä nukkumaan. Kuitenkin kouluun oli raahauduttava, mutta en kyllä olisi ihmeempiä missannut vaikka olisin lomaa jatkanutkin vielä yhden päivän. Alkubriiffit uusista kursseista olivat vähintäänkin tappavan tylsiä ja hereillä minut piti aamutunnilla 2 asiaa:


Fruit Ninja

Tunnilla tuli siis juotua hieman tuota Batteryä Vaipin kanssa, 2 purkkia mieheen ja voi armoton sitä edelleen jatkuvaa väsymystä. Iltapäivätunnilla kofeiini alkoi selkeästi vaikuttamaan jo erittäin hilpeästi, ei meinattu saada pariin otteeseen henkeä ollenkaan kun oli niin omaa kivaa. Vaikka eihän edes Melomaan!-aiheisessa esitelmässä ole edes mitään hauskaa tai huvittavaa. Ja hobittiakaan ei näkynyt :( Kirosin jo, että alkanut kouluvuosi on jo näin pitkällä (ekalla ruokiksella) ja sitä ilmestystä en vielä päässyt ihailemaan.

Olin suunnitellut meneväni salille tänään koulun ja päikkäreiden jälkeen, näistä kahdesta toteutui ainoastaan päikkärit. Nekin jäi ehkä hieman liian lyhyiksi, kun piti lähteä roudaamaan surkeaksi osoittautunut Viewsonicin 3D-näyttö palautukseen, että saisin mahdollisesti perjantaiksi laneille Benqun 120hz näytön. Jimmsilläkin mies tuntui ymmärtävän yskän, kun sinne soitin ja ilmoitin tilanteen laadun. Eihän kynäriä voi pelata enää ilman 120hz näyttöä ellei satu olemaan Buksa, joka pelaa edelleen mahtavalla kuvaputkinäytöllä :D Saa nähdä  miten moinen saadaan mahdutettua perjantaina Poloon.


Viikonloppuna ollaan siis poikien kanssa menossa pelaamaan CS 1.6 compoon Lantrekeille. Koko viime viikonloppu meni tosiaan takuja treenatessa, ja heti aamulla tuli jo soittoa että "SERVULLEEEEE!". Tällä hetkellä pelitunnit ovatkin sen mukaisesti naurettavan korkealla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3