sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Will you be my Valentine?

Ensi viikolla se koittaa taas, ystävänpäivä nimittäin. Olen odottanut tätä päivää kovasti monestakin syystä. Yksi on tietysti oma mieheni, jolta odotan hieman romanttisia tekoja kyseisenä päivänä. Samalla on myös meidän kuukausipäivämme, joita vaadin vietettävän joka kuukausi kunnes vuosi yhteiseloa tulee täyteen :] Ensi viikosta on muutenkin tulossa tavallista parempi. Lähdemme nimittäin Pariisiin 3 päivän minilomalle kaksin! Matkalaukkuja en ole vielä pakannut, mutta paljoa en ajatellutkaan ottaa mukaan sillä aion shoppailla toivon mukaan riittämiin kevättä varten :)


En tiedä onko ystävänpäivä Suomessa ihan sama asia kuin jenkeissä, mutta nyt haluan sen kuitenkin viettää rakkaimpani kanssa. Ruusuja olisi ihan kiva saada *vinks* ja syömään ollaan kuulemma menossa sekä elokuviin. Suklaa olisi myös ihan toivottu lahja, kerrankin kun voisin sitä hyvin mielin syödä.


Vaikka minulla onkin tiettyjä (materiaalisia)toiveita kyseistä päivää kohtaan, on kuitenkin ajatus tärkeämpi, tottakai. Yhdessäolo ja yhdessä tekeminen erilailla kuin normaalisti arkena on yksi parhaista asioista mitä voi tapahtua. Ei tarvitse olla 50 euron kukka-asetelmaa vaan 1 itse poimittu kukkanenkin riittäisi. Riittää että ilmaisee että välittää.


Oivoi tuntuu että voisin höpistä romantiikasta enemmänkin, sen siitä saa kun katsoo Greyn anatomiaa ja jaksossa teemana tottakai ystävänpäivä. Tuli ihan tippa linssiin kun äsköisessä jaksossa nainen oli vaatinut miestään kosimaan, mutta tämä menehtyi leikkauspöydälle. Nainen oli saanut mieheltä taas "vain korun" muttei sormusta. Kuinkas ollakkaan kyseessä oli medaljonki, jonka sisälle mies oli kirjoittanut "Will you marry me?". Eipä tullut heille onnellista loppua.


Hyvää ystävänpäivää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3