keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Keskiviikon kuulumisia

Tänään on ollut kaiken kaikkiaan aika peruskeskiviikko. Koulussa ei tapahtunut mitään ihmeellisyyksiä, kerrattiin vielä viimeisen kerran yhdessä maanantain välitenttiin aliverkotusta. Harjoitukset menivät mielestäni ihan ok, vaikka vähän olinkin hieman epävarma. Kuitenkin tuntuu, että maanantaina asia on varmasti hallinnassa ainakin niin hyvin, että tentistä päästään läpi.

Koulun jälkeen suunnattiin Vaipin kanssa salille. Tehtiin ihan normaalit treenit paitsi että vaihdettiin kuntopyörä juoksumattoon tällä kertaa. Ripeätä kävelyä 20 minuuttia ja sen jälkeen laitteiden kimppuun. Eilenkin tuli oltua ahkerana salilla ja kyllä esimerkiksi jalat jaksoivat tästä tänäänkin muistuttaa. Kesäkunto here we come! Suunniteltiin Suvin kanssa myös eilen, että uskaltaudutaan pitkästä aikaa kehonkoostumusmittaukseen. Siinähän sitten päästään kauhistelemaan rasvaprosentteja ja nähdään kuinka vähän meillä onkaan lihasta :D Noh ehkä se vain motivoi treenaamaan kovemmin ja useammin :) Bongasin uuden biisinkin salilistalleni ja onneksi Vaippi tiesi nimenkin.


Perjantaina olisi tiedossa treffit mieheni kanssa :) Ollaan menossa katsomaan Mission Impossible 4, jota tähdittää sivuosassa Samuli Edelman! Hieno saavutus päästä tämän luokan elokuvaan. Pääosassa tietysti totuttuun tapaan Tom Cruise. Pääsee sitten ihailemaan taas hienoja stuntteja, joita on kuvattu mm. maailman korkeimman rakennuksen seinällä :)Tilaamani talvitakki saapui myös tänään. Oli muuten niin lämmin, että tuli oikein kuuma vaikka tuolla ulkona on niin "järjettömän" kylmä näin eteläsuomalaiseen tyyliin. Ei silloin kun asuin Oulussa niin -39 tuntunut missään, mutta nyt heti pikkupakkasillakin uikutetaan :D

Huomisestakin on tulossa jännä päivä, kun Espoon Bluesin uudet omistajakuviot vihdoin julkistetaan. Toivottavasti seura saa paremman luotsin kuin edellinen. Huomenna on myös luvassa tiukkaa jääkiekkoa paikallisottelun merkeissä kun vastaan tulee Helsingin IFK: Todennäköisesti hallilla on n. 5000 HIFK-fania ja loput sitten hiljaisia Espoolaisia.

5 kommenttia:

 1. Hei löysin blogisi demin sivuilta : jos liityt lukijaksi liityn sinun :D Ja tosi ihana blogi ! liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
 2. hyi en ikinä voisi olla -39 asteen pakkasessa, kalin kalin : D

  www.getnailedlove.blogspot.com

  P.S. Saa munkin blogia kommentoida, if you want xd

  VastaaPoista
 3. Heh silloin siihen pakkaseen oli tottunutkin :) Ei enää onnistuis :D

  VastaaPoista
 4. ah tahtoo myös salille. ihanaa et takki oli lämmin! se nimittäin on!

  VastaaPoista
 5. Joo melkein läkähtyy jo tuolla ulkona ton takin kanssa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3