lauantai 11. helmikuuta 2012

Let's catch up

Tämä viikko onkin vierähtänyt niin hirveässä kiireessä, etten ole pahemmin joutanut kirjoittelemaan. On tapahtunut niin paljon sellaista, josta olisi voinutkin kirjoittaa mutta ajanpuute iski pahemman kerran. Jos sitten alotetaan vaikkapa maanantaista.

Maanantai:
Tämä päivä oli kyllä ehdottomasti koko viikon löysin tähän mennessä, eikä ihmeellisempää mainittavaa oikeastaan löydy kuin koulussa Tietoverkkojen välitentti, joka meni ilmeisesti hyvin.

Maanataina tuli myös aherrettua salilla Suvin kanssa, muuten en oikein ehtinytkään treenailla tällä viikolla :(

Tiistai:
Ohjelmaa riitti aamusta iltaan. Ensin heti yhdeksältä ruotsia koulussa ja siitä suoraan henkilökunnan avausvalmennukseen työpaikan remontin takia. Ketäänhän ei taaskaan yllättänyt, ettei mitään uutta tullut esille. Tosin 2 vartijaa oli näyttämässä hienoja videoita Jakomäen ostarilta ja se olikin varmaan päivän kivoin osuus koulutuksessa. Itse tulin onneksi vasta puolessa välissä mukaan, joten missasin kaikki kuivimmat osiot, harmi  :)


Koulutuslätinöiden jälkeen alkoikin sitten vapaa-ajanosio, jonka jälkeen tottakai hyödynnettiin Kampin Guessin liikettä ihan vain ystävänpäivää ajatellen *vinkvink*;D Guessin jälkeen mentiin Kampin keilahalliin keilaamaan 1,5 tunniksi ja voitinkin 2/3 peleistä. Ainoastaan yhdessä jouduin taipumaan pomolle. Hieman jäi nakertamaan, että heitin kyllä joka kerta ns. "optimaaliseen" kohtaan, mutta silti aina se 1 jäi keiloista pystyyn. En siis pystynyt tällä kertaa omaan parhaaseeni, joka onkin huikeat 177 pistettä :) Nyt 123 sai riittää (ja sekin kierros jäi kesken).

Keilauksen jälkeen mentiin BBQ Houseen syömään, ja oli muuten hyvä paikka. Kerrankin myös henkilökunta tuli juttuun keskenään (liekö drinkkilippujen ansiota) ja juttua siis riitti. Veikkaan, että teki kaikille ihan hyvää tälläinen yhteinen hullutteluilta keskellä viikkoa.

Alkupala tapakset
Härän sisäfilepihvi
Suklaa fondant
Keskiviikko:
Keskiviikkoaamuna olisi ollut tiedossa koulua jo heti yhdeksältä ja kestäen aina kolmeen asti. Kuitenkin olin lahjakas ja heräsin vasta klo 13.15 joten kouluun menosta oli turha enää haaveilla. Vakaa aikomukseni oli oikeasti yrittää mennä kouluun, mutta aikomukseksi se siis jäikin tällä kertaa.

Illan tutortapaamiseen Laurean Showroomilla sain kuitenkin itseni kasattua. Tapaaminen kesti 3 tuntia ja eipä sielläkään mitään kovin ihmeellistä ollut. Onneksi Angry Birds pelasti päiväni jälleen kerran.Torstai:
Koulua ei onneksi ollut, mutta töitäkin sitä enemmän. Sain aikaistettua työvuoroni aamupäivälle, sillä illalla olikin tärkeää menoa. Töissä huhkittiin klo 17 kun myymäläämme pärähti n. 20 lavaa teollisia. Ei siinä mitään, olihan meitäkin n. 20 samanaikaisesti töissä, mutta kun hyllyissä ei ollut hintalappuja eikä mallituotteita niin siinähän hyllytät sitten nopeasti :) Onneksi itsellä on hyvä kuvamuisti, joten pari vilkaisua per hylly riitti hahmottamaan miten tuotteet kuuluu hyllyyn laittaa.

Töiden jälkeen suuntasinkin suoraan Helsinkiin mieheni kanssa, sillä olimme menossa katsomaan Suomi-Venäjä ottelua Olympiastadionille. Sain liput MM-kisojen koulutuksesta, muuten olisimme varmaan jääneet kotiin. Vaikka olimme pukeutuneet lämpimästi, vei -20 asteen pakkanen voiton varpaista helposti ja nyt onkin hieman orastavaa kurkkukipua havaittavissa. Matsikin oli oikeastaan aika tylsä. Suomi oli todella tehoton eikä saanut yhtään maalia edes aikaiseksi :( Yllätyin kuitenkin kuinka hyvät paikat katsomon toiseksi ylimmällä rivillä olivat. Aluksi siinä kentän laidalla seisoskellessa tuskailin etteihän tuonne jäälle voi nähdä mitenkään, mutta ns. piippuhyllyltä näki kuitenkin varmaan jopa parhaiten :)Perjantai:
Kokonaiseksi työpäiväksihän se eilinenkin muuttui sitten. Alunperin piti olla töitä vain 16-19 mutta se vaihtuikin sitten 11-19. Ihan hyvä että menin aikaisemmin töihin, myymälään kun oli taas tullut reilusti tavaraa. Onneksi ihanaiset Anni ja Hanna olivat samaanaikaan töissä niin työpäivä kului nopeasti :) Ensi viikolla ei olekaan kuin yksi työpäivä enää ja sitten koko remonttihässäkkä on osaltani ohi <3 Voin kyllä vain kuvitella asiakkaiden ilmeet kun tulevat uuteen kauppaan kun mikään ei ole samalla paikalla. Täytyy kyllä myöntää, että meidän kaupasta tulee aika hieno verrattuna vanhaan :)

3 kommenttia:

 1. Nam, mitä ruokaa! Ihana banneri sulla :)

  minnasworld.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ruoka oli kieltämättä hyvää ja mikä parasta niin vielä duunin piikkiin :)

  VastaaPoista
 3. Oi onpa ihanan näköisiä ruokia! Nyt tuli nälkä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3