perjantai 17. helmikuuta 2012

LMFAO @ The Circus 16/02/12

Vihdoin koitti tämäkin päivä. 3 kuukautta sitä odotettiin ja välillä petyttiinkin kun esiintyjät muuttuivat välissä radikaalisti. Eihän se eilinenkään ihan nappiin mennyt mutta mutta, kai silti ihan kivaa oli.

Keikkapaikallehan oli tietysti ihan tajuton jono, onneksi oltiin otettu VIP-liput joten jonottaminen sai jäädä. Kuitenkin, vipeille ei oltu järjestetty omaa narikaa (ehdoton miinus), joten jouduttiin sitten siinä kuitenkin jonottelemaan tovi. Itse toki vielä 2 kertaan kun olen niin juntti etten ota passiani takin taskusta mukaan. 


Itse keikka oli hyvä ja kuten ylläolevasta kuvasta näkee, paikat olivat myös hyvät. Yläparvelta näki ja kuuli hyvin. Vähän oli ahdasta ja öhöm taidettiin tunkea Hunksiporukalle varattuun "aitioon" aika hyvin mutta hyvin mahuttiin kaikki bailaamaan :D Keikka olisi ollut miltei täydellinen kokemus muutoin, mutta poistuminen ei sitten mennytkään ihan suunnitellusti. Jouduttiin venaamaan 2 kokonaista tuntia että päästiin narikkajonosta ohi. Edelleen, se vip-narikka olisi tullut tarpeeseen. Missattiin toki junakin just minuutilla ja tuli sitten taksikeikka.Mutta kiitos kavereille ja Sampsulle kivasta illasta <3 Innolla odottaen Rise Againstin keikkaa 10.3 @ The Circus

1 kommentti:

  1. Hei

    Etsin kuvia Circuksen kaaoksesta eilisillalta. Olisko mahdollista ostaa kuva huomisen päivän Ilta-Sanomiin? Jos näet viestin tänä iltana (pe 17.2.) soitatko puh. 122 3452?

    Terveisin Henna Dalman
    Ilta-Sanomat kuvatoimitus

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3