sunnuntai 5. elokuuta 2012

Summer Sound 2012

Viime viikonloppuna oltiin siis Samin ja hänen kaverinsa kanssa kyseisissä pippaloissa. En ole ikinä aiemmin millään festareilla ollut ja ihan mukava kokemushan tuo oli. Tosin olen mieltänyt aina festareihin kuuluvan telttailun sekä matkan jonnekkin hieman kauemmas kuin Messukeskukseen, mutta menihän tämä hyvin näinkin. En olisikaan ollut mikään suuri telttailun ystävä sekä olen niin nössö, että tuskin olisin edes uskaltanut nukkua leirintäalueella. Varmaankin tavarani olisivat päätyneet jonkun roiston taskuun ja olisivat lopulta löytyneet random kotietsinnässä Kemistä kuten kaverilleni kävi.

Vaippikin oli siellä <3
Esiintyjistä harva oli minulle oikeasti tuttu, mutta kaikki kyllä soittivat hyvin. Pakko tässä on kuitenkin Aviciitä alkaa hieman dissaamaan, sillä en kyllä hänestä niin välittänyt vaikka odotinkin keikkaa kovin. Lisäksi rupesi ärsyttämään Levels-hypetys. Tiestö oli kuitenkin kaikista paras ja jaksettiinkin tanssia miltei koko keikan ajan (muistaakseni). Sami hieman minua opasti Dash Berlinin ja Markus Schulzin kanssa, kun en heistäkään mitään ennen näitä bileitä tiennyt. Nyt kuitenkin kotona on soinut ahkeraan nämä kaksi.


Eka päivä

Toka päivä
Ilmatkin oli hyvät kuten kuvista näkyy. Lauantaina iski vain kauhea vesisade ja lopulta aivan mieletön ukkonen. Ei kuitenkaan menoa haitannut, vaikka teltassa meinasikin hieman tulvia. Keikkapaikka itsessäänkin oli ihan onnistunut, mitä nyt kaljajonot olivat ajoittain aivan liian suuret. Ruoka oli kyllä pahaa, mutta kaippa se olisi huonompaakin voinut olla.


Ensi vuonna menisin mielelläni uudestaan mikäli esiintyjät ovat hyviä. Tosin ei niillä itselleni oikeasti niin väliä, sillä mitä nyt tässä tapahtumassa kuuntelin, aika samoja biisejä loppujen lopuksi siellä soi. Gotyen "Somebody I used to know" soi ainakin ahkeraan monen eri esiintyjän toimesta. Tämähän ei tietysti minua haitannut, sillä jääkiekon MM-kisoissa ihastuin tähän biisiin, etenkin näihin remixeihin. Bileissä reivikärpänen pääsi myös puremaan ja odotankin innolla ensi vuoden Pacifiqueta sekä Laserpointia. Joku tapahtuma taisikin olla myös Kaapelitehtaalla joulukuussa, joten ehkäpä suuntaan sinne seuraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3