keskiviikko 22. elokuuta 2012

Syksy saapuu

Olen saanut ensimmäiset syysasusteeni hankittua ja joskin yllätyksekseni poikaystäväni suorastaan halusi ostaa minulle käsilaukun, siis aivan ennenkuulumatonta. Värikin yllätti itseni täysin, sillä en voi muuta sanoa kuin vihaavani tämän syksyn värejä. Ruskeaa ja burgundin punaista, hyi yök. Okei ruskea on periaatteessa ihan kiva väri kunhan ei ole kauhean tumma, mutta burgundin punaisia vaatteita en kyllä päälleni laittaisi.


Tässäpä siis tämän päivän asua, joka oli omasta mielestäni jo syksyinen. Vaatteita oli kuitenkin aivan liikaa, sillä ulkona olikin aika kuuma vaikka olikin pilvistä. Naamaa en kehtaa kuvissa näyttää, sillä olin juuri tulossa tankotanssitunnilta eikä sitä enää kehtaa tässä vaiheessa esitellä. Kuvassa kuitenkin pääosassa tämä uusi laukku, jonka hankin siis Gina Tricotista hintaan 29,95€.


Käytiin tänään päivällä lounaalla työkavereideni kanssa BBQ Housessa viettämässä duunikaverini eläkelöitymistä. Ruoka oli jälleen kerran ihan mahtavaa ja aamupalaksihan sitä usein syödään sisäfilepihviä. Ruuan jälkeen suuntasinkin Rock The Polelle serkkuni kanssa hänen ensimmäiselle tankoilutunnilleen. Tankoilu sujuikin häneltä oikein hyvin ja osasihan hän tehdä tuolinkin heti selkä menosuuntaan päin, mikä on vielä vaikeampi versio tästä liikkeestä. Invertitkin melkein lähti jo hallintaan lattialta, mutta harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa. Kävimme siis Tek1-tunnilla, mikä on siis tankotekniikan helpoin tunti. Suosittelen tätä tuntia ensikertalaisille eikä siis tarvitse mennä ensin starttitunnille. Eiköhän jo ensi viikolla mennä hankkimaan lisää palovammoja ranteisiin sekä rakkoja pikkurilleihin.

Huomenna lähdetäänkin Samin kanssa Tampereelle yöksi ja sen jälkeen koitan ryhdistäytyä bloginkin kanssa taasen. Ensi viikolla koulukin alkaa taas ja pääsen tutoroimaan uusia nappuloita. Lisäksi olen vaihtanut kuntosalini Elixiaan ja voin sitten kertoilla kokemuksiani kyseisestä laitoksesta.

6 kommenttia:

 1. Toi laukku on kyllä ihana :)

  http://suklaatilanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. mistä noi kengät on? :O ja vähänkö mäki haluun serkkujen kaa tankoilee, ei kai sinne oo mitää ikärajaa?

  VastaaPoista
 3. Kengät on viime syksyn mallistost Hennesilt, kevääl niit sai kyl viel alest et kandee kuitenki kattoo jos ois viel :) Tuu ihmees tankoilee, ei mun mielest oo mitään ikärajaa etkä sä nyt oo enää nii junnu ni etköhä pääsis :) Sovitaan vaan joku aika ni mennää!

  VastaaPoista
 4. jess mahtavaa! pitää jutskailla sen sisareni kanssa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3