lauantai 11. elokuuta 2012

Diskomake & Wangsling

En voi peitellä hämmästystäni, kun eilen sain viestin serkultani josko pelattaisiin wowia illalla. Minulla nimittäin alkoi kesäloma eilen (<3) ja Hannalle oli sitten saikkua töistä ja täten erittäin tylsää kotona. Tottakai olemme puhuneet wowin pelaamisesta yhdessä ja odotammekin innolla, että MoP ilmestyy. Sitä ennen tarkoitus pitää ihan wowilanitkin.

Teimme Hannan kanssa molemmille ihan uudet hahmot, nimittäin Hanna kun sai vasta oman wowinsa eilen. Sitä ennen hän on pelannut poikaystävänsä accolla ja kohtahan se olisi täysi mahdottomuus. Hahmoista tehtiin tällä kertaa miehiä ja roduksi valikoitui tottakai mikä muukaan kuin Blood elf. Hannan perusteena oli tottakai se, että kun ne muut on niin rumia. Ja niinhän ne kyllä onkin.Ja sitten itse herroihin:Eli tälläisiä ukkeleita nämä kaksi. Hannan mielestä hänen hahmonsa näytti miesstripparilta, joten täytyihän sille sellainen nimikin keksiä. Suurin osa ajasta hahmon luonnissa meni juurikin tämän nimen keksimiseen, sillä google ei tarjonnut heti miellyttävää vastausta. Selattiin sitten Samin ja Hannan kanssa nimigeneraattoreita läpi teemalla "male stripper names" ja Wangsling sieltä tuli sitten parhaana. Alunperin nimi oli Whip Wangsling, mutta eihän se mahtunut.

Tällä hetkellä molemmilla on DPS-buildit, mutta aloin yön aikana miettimään että kumman valitsen itselleni toiseksi, tankin vai healerin. Kummassakin on puolensa, mutta kummassa onkaan pienempi mahdollisuus mokata toisten pelit. Hannalla on sentään helppoa kun hän pystyy valitsemaan kahden DPS väliltä. Tai ehkä Hanna valitsee tankin ja minä healerin ja pilataan yhdessä kaikkien pelit hmm.

Oma hahmoni on siis paladin joka pystyy näemmä mihin vain. Suurimmaksi osaksi minua hämmensi se, että taistelut täytyi käydä todella läheltä. Omalla hunterillani kun olen tottunut olemaan mahdollisimman kaukana. Toisaalta sekin ominaisuus poistuu nyt MoPin myötä, joten ehkä hyvä totutella tällä lähitaisteluihin. Ominaisuuksista tykkäsin eniten kyllä healaamisesta, koska koen sen itse niin ärsyttävänä. Juuri kun saat kaikki HP:t vähiin paladinilta, se healaakin itsensä takaisin täysiin elämäpisteisiin, kuinka ärsyttävää!

Tänään sitten tiedossa lisää levutusta kunhan kaikki muutkin vain heräilevät. Sami lupasi tulla myös boostimaan meidät parista instasta läpi, jotta saadaan parempaa kamaa kuin item level 3, heh. Ja loppuun vielä sellainen juttu, että Kalle lopettaa siellä meidän jutuille nauramisen ja dissaamisen. Itsepähän teki meille TeamSpeak3:seen kanavan "tyttöjen ihQwowi", joten tää on nyt just sitä!

4 kommenttia:

 1. Fury on parempi, ku arms. :D ilv 397 ja armsilla dps dummyyn oli jotain 10k ja kun vaihoin furyyn dps nousi päälle 20k:n.

  http://eu.battle.net/wow/en/character/khadgar/Miksufox/simple

  Mutta kaverisi saa pelata miten tykkää. Arms oli ihan mukava levelaukseen. :P

  VastaaPoista
 2. Hah lähetin linkin eteenpäin ja neuvot myös :) Ihan hienot kamat löytyy sulta kyllä! Mun on ite paha lähteä kommentoimaan armsin ja furyn eroja ja varsinkin kun kaikki meni viime keskiviikkona täysin uusiksi myös molemmilla omilla hahmoillani (hunu ja pala). Jouduin myös hunultani vaihtamaan speccini uusiksi ja dummyt on nyt kovalla koetuksella.

  VastaaPoista
 3. Heh. Itekkin olen vielä edellisessä päivityksessä. :D Pitää ostaa peliaikaa et pääsen pelaan taas ja et saan sen wowipostauksen tehtyä. :D

  Olkoon noppatuuri rollauksissa kanssasi. XD

  VastaaPoista
 4. Osta toki, itelläni on MoP jo ennakkotilauksessa :) En kyllä ihan kaikista jutuista tässä päivityksessä tykännyt, mutta kaipa kaikkeen tottuu. Ainakin hyvä että hunu voi nykyään ammuskella miltä etäisyydeltä vain. Ja uudet talentit vaikuttaa hauskoilta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3