torstai 10. lokakuuta 2013

Tangle Teezer

Viime viikolla kävin mummini kanssa shoppailemassa Sokoksen 3+1-päivillä ja olin jo etukäteen hieman silmäillyt siellä tarjouksessa ollutta Tangle Teezeriä. Loppujenlopuksi tarjous oli myyty loppuun, mutta ostin harjan silti ja voin sanoa että kannatti!


Ilmeisesti näitä harjoja on ainakin kahta kokoa ja tämä on niistä se isompi. Aluksi harjaa oli hieman vaikea pitää kädessä, mutta äkkiä siihen tottui. Vielä kun oppisi harjaamaan hiukset tällä suihkun jälkeen niin etteivät ne ole ihan littanat :D


Jossakin kauneudenhoitolehdessä joskus suositeltiin ettei hiuksia saisi harjata ennenkuin 90% hiuksista on kuivat. Tangle Teezerin paketissa kuitenkin sanottiin, että voit huoletta sukia tukkaasi tällä vaikka hiukset olisivat vielä märät. Itse yleensä vähät välitän kaikista höpöhöpöohjeista, joten tietysti kokeilin tätä märkään tukkaan. Eipä ainakaan takkuillut ja ainakaan ei tuntunut siltä, että olisin tukkaani raastanut. Lisäksi nuo piikit kivasti raapii päänahkaa ( ei siis huonolla tavalla! )

Nämä harjathan ovat jo melko vanha juttu ja monissa blogissa nämä ovat jo pyörineet. Millaisia kokemuksia teillä on Tangle Teezereistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3