sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Elossa ollaan part. 2

Niinkuin pelkäsin, tässä on nyt käynyt niin että tämä blogi on jäänyt valitettavan vähälle toisen blogin myötä. En haluaisi tästä luopua enkä aiokaan, joten nyt on vain otettava itseään niskasta kiinni ja alettava kirjoittelemaan tännekin eikä vain FFF:N puolelle. Välillä kuitenkin omat jutut tuntuu niin merkityksettömiltä, että kannattaako niitä edes täällä jakaa?

Edelleen käyn koulussa ja myöskin kesätyöpaikka muuttui oikeaksi työpaikaksi ja olen pärjännyt työssäni hyvin. Paljon on vielä myynnistä opittavaa, mutta tekemällä oppii. Kuluneella viikolla näin ja opin paljon uutta ja ensimmäinen oma asiakaskin on nyt kunnolla houstattu :)

Pelaaminenkin maistuu minulle edelleen ja siitäkin on ollut tarkoitus kirjoittaa. Pelaaminen kuitenkin on iso osa minua ja ihan lähitulevaisuudessa siitä tuskin luovun. Wowia pelailen edelleen, vaikkakin tällä hetkellä ruotsalaisessa killassa. Pelit on siellä sujuneet hyvin ja en enää pelkää puhua ruotsia mumblessa ja ymmärränkin kaiken vaikka kuuntelen vain ohi mennen :) Ei se riikinruotsi eri murteilla kuitenkaan niin helppoa ole! Progressia uudella raidilla meillä on tullut ihan kivasti, 5/14 hc. Tästä voisin tosiaan kertoilla hieman enemmän joskus. GTA V tuli myös ostettua ja kehtasivat kysyä Prismassa paperit kun sen ostin! Samikin on innostunut pelistä, joten selkeästi kannattava ostos meidän kotiin.

Salilla käyn yllättäen myös edelleen aktiivisesti, siitä koko kirjoittelemattomuus melkein johtuukin kun kaikki erikoiset tapahtumat liittyvät salilla käyntiin jollakin tavalla. Viime sunnuntaina kävin Suvin kanssa Nuuksiossa ja sekin juttu päätyi toisen blogin puolelle. Ensi viikolla PT odottelee minua torstaina ja saan uuden ruokavalion jota noudattaa.

Luin tänään Minnan blogia ja siellä on jo päästy joulufiilistelyn pariin! Täytyy itsekin ottaa imuri käteen ja siivota tämä asunto joulutunnelmiin jo hyvissä ajoin. Nyt kun en enää käy kaupassa juurikaan töissä, niin asiakkaat eivät pääse pilaamaan fiilistäni joulusta. Ensi viikonloppuna ajattelin käydä Pupun kanssa Ikeassa ja sieltä tulee löytymään niiiiiiin paljon kaikkea. Yksi päivä tosiaan löysin kotoa Ikean joulukuvaston ja siellä oli niin paljon juttuja, jotka meille haluaisin.

Tässä nyt nämä pääasiat mitä olen hommaillut viime aikoina, mutta jos nyt viimeisen kerran vain lupaisin postata vaan oikeasti tekisin sen :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3