torstai 3. lokakuuta 2013

Hifk-Blues @ Nordis

Oltiin eilen tyttöjen kanssa katsomassa Hifk-Blues- ottelua ja turpaanhan siellä tuli. Viime kerralla tilanne oli toinen, sillä Blues otti ensimmäisen voittonsa Nordiksella oliko se nyt viiteen vuoteen? Noh, onneksi kausi on vasta alussa ja pelit ei voi kun parantua!


Uskaltauduin oikein kunnolla vetämään sinistä niskaan ja aika pitkiä katseita siellä petoluolassa tulikin. Hienoa meininkiä myös tarjosi vieressä istunut ifk-kannattaja, jonka mielestä kaikki Bluesin maalit olisi pitänyt hylätä syystä tai toisesta. Ihanan intohimoista suhtautumista jääkiekkoon :)Aamulla tuli vietettyä koulussa 6h30min ruotsin luennolla, yyh! Vaikka ruotsista tykkäänkin, oli se melkoisen puuduttavaa hommaa. Edelleen olen kuitenkin samaa mieltä, että ruotsin opiskelusta on pelkkää hyötyä.

Päivällä tuli myös käytyä salilla treenaamassa jalat ja huomenna en varmaan kävelekään, tuli sen verran tiukka treeni tehtyä. Uusimassa Fitissä oli hyvä artikkeli jalkojen treenaamisesta, joten kenties Fashionable Fitness Friendsin puolella voisin aiheesta enemmän puhua.

Nyt kuitenkin äkkiä jatkamaan jääkiekon pariin, sillä Kärpät pelaavat tälläkin hetkellä Tapparaa vastaan. Hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3