tiistai 1. lokakuuta 2013

Täydellinen jakku

Elokuussa kun olin Ruotsissa, se tuli vastaan. Silloin en sitä vielä tajunnut, mutta tämä oli lähellä täydellisyyttä. Kun palasin Suomeen, sen näkeminen kolkutteli mielessäni. Nimittäin jakun, sen täydellisen.

Kun täydellisen jakun löytää, onhan se ostettava. Tässä mallissa miellytti kaikki ja se oli vielä hyvin istuvakin. Koko 34 ei ollutkaan hartioista pieni, joten olihan se ostettava. Pidemmittä puheitta:


Tämän jakun bongasin siis Tukholman Gina Tricotissa, jonne juostiin sadetta karkuun. Nirsona en tosin sitä silloin ostanut vaan jöin kiltisti miettimään. Suomessa kuitenkin rohkaistuin ja sovitin. Leveistä hartioistani huolimatta jakku istui kaikin puolin hyvin ja näin ollen jakku oli pakko ostaa työjakuksi. Myyntityötä tekevän nuoren naisenhan on pakko omistaa hyvä työvaaatekaappi, eikös :)Hintaa jakulla oli 64,95€ eli omasta mielestäni melko kallis. Toisaalta Zarassa bleiserit maksavat keskimäärin 70€, joten hieman edullisemmilla vesillä liikuttiin. Ehkä satsaus kuitenkin kannatti ja voin olla edustavana töissä!

4 kommenttia:

 1. kiva jakku! Joo kyllä zaran hinnoilla varmaan saa jo lähemmässatasta pulittaa hyvin istuvasta ja laadukkaasta kankaasta valmsitetusta bleiseristä... :/

  Kiva blogi sinulla! :)

  www.enninkengissa.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Zara on valitettavan kallis ainakin opiskelijan budjetille :/ Monesti olen nähnyt Zarassa kivoja jakkuja, mutta kun hintalapusta on paljastunut summa 149, jakku on jäänyt kauppaan.

   Kiitos kovasti kommenteistasi! :)

   Poista
 2. Kivan jakun olet löytänyt! :) Zara on kyl kiva liike. Espanjassa se myy edullisemmin, joten jos tulee käytyä täällä, niin kannattaa piipahtaa myös Zarassa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy siis alkaa suunnittelemaan matkaa Espanjaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3