maanantai 3. lokakuuta 2011

Duunia ja Big Brotheria 2/10/11

Eilen oli pitkästä aikaa edessä pitkä sunnuntainen työpäivä, jopa siis huikean 7 tunnin putki. Tällä kertaa tekemistä riittikin kun mitään ei oltu tehty valmiiksi niinkuin yleensä. Nopeastihan se sitten meni kuitenkin ja selvisin kassalla olosta kunnialla :) Oli kyllä mukavat noi uudet tuolit että siinä oikeen jaksokin istua Tian seurana :)


Päivän pääpaino ei kuitenkaa ollut työpäivässä vaan siinä mitä sen jälkeen tapahtui. Sussu tuli ensin hakemaan mut töistä ja päästiin liikkeelle pihasta hetken päästä kun oltiin ensin eksynyt asiakas pelastettu kaupan sisätiloista :D Mentiin meille laittautumaan ja valmistumaan illan BB-Talk Showhun :)


Käytiin siellä siis odottelemassa Tanjaa kotiin mutta eipä neito sieltä vielä ulos tullutkaan. Jäi jopa 0,07% päähän sekin :) Noh ensi sunnuntaina sitten uusi yritys.

Tuttuun tapaan ihasteltiin taas juontaja Susanna Laineen kenkiä mutta en edelleenkää löydä kyseisiä kenkiä Bubbleroomin sivuilta. Joko ne ei oikeasti ole sieltä tai sitten niitä ei ole enää tai ne ovat jo loppuneet Niin tai näin, kuvia niistä en tänne voi sitten laittaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3