perjantai 7. lokakuuta 2011

Koulua ja Voicen muotiviikot 7/10/11

Heräsin tähän kauniiseen syksyiseen aamuun jo puol kymmeneltä vaikka olisin saanu nukkua vielä monta tuntia. Aurinko paisto verhojen takaa niin kivasti niin pakkohan se oli nousta ja mennä kattomaan salkkareita ennen koulua :) Käytiin kanssa hakemassa Lauri-siskolle kengät ennen koulua kun hän tarvitsi kuulemma makutuomarin. Keikka osoittautuikin helpoksi sillä kengät oli jo käytännössä valittu, tarvittiin vain hyväksyntä että sopiko ne varmasti kaikkien housujen ja vaatteiden kanssa yhteen :)

Housut Pieces, kengät H&M, paita Gina Tricot ja liivi Sisters Point

Tänään illalla olisi sitten tiedossa Voicen muotiviikot. Alkuperäisenä suunnitelmana oli mennä jo keskiviikkona mutta onneksi lippusekaannuksen vuoksi menenkin sitten tänään. Ihana serkkuseni Hanna lupasi lähteä seuraksi :) Tiedossa on illalla Sokoksen ja Iberon muotinäytös sekä Kim Heroldin keikka. Täytynee googlata että onko kyseisen herran musiikki mistään kotoisin kun huomenna olisi töitäkin niin en tiedä jaksanko riekkua siellä sitten koko iltaa.

Nyt täytyy hoitaa tämä koulupäivä edes semikunnialla alta pois niin pääsee sitten kotiin panikoimaan että mitäs hittoa sitä laittaiskaan päälle tänään illalla. Vaimo jo ehdottelikin tuossa ihan varteenotettavaa vaihtoehtoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3