sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Voicen Muotiviikot 7/10/11

Käytiin serkkuni Hannan kanssa katsastamassa Voicen muotiviikot voitettuani Indiedaysiltä 2 lippua perjantaille. Tapahtuma osoittautui paljon suppeammaksi kuin oletin, eipä tosin Kaapelitehtaalle olisi paljoa mahtunutkaan. Eihän siellä Winter Assemblyilläkään mahdu kuin 1000 konepaikkaa niin kappas kun sinne tungetaan vielä kuulemma "Suomen pisin Catwalk".


Seurattiin siis Sokoksen järjestämää muotinäytöstä ekasta rivistä jonka oli stailannut Suomen "huippustylisti" Teri Niitti. Tulipahan todettua että ensimmäisestä rivistä näkee huonosti ja oli kyllä niissä vaatteissa hieman ihmettelemistä. Varmaankin 1 kokonainen asu oli sellainen jonka olisin voinut laittaa päälleni. Kengät olivat kyllä useimmiten asun kohokohta. Nähtiimpä mallien päälle ainakin 3 erilaista torkkupeittoa (???) köytettyinä vöillä mallien vyötäisille. Samaten ihmettelin tätä toistuvaa tyyliä jossa mallien päällä olevat neuleet roikkuivat toiselta puolelta aivan miten sattuu. Kai se oli sitten tyylikästä.

Torkkupeitto tyyliä

Meidän lemppari miesmalli :)
Käytiin myös tottakai ikuistamassa itsemme Indiedaysin kuvauspisteellä ja laitan kuvat jakoon sitten kun saadaan ne käsiimme :) Todettiin myös Camparin baarissa että on se Campari vaan ihan hirveetä kuraa :D Siltikin päätettiin että joskus tehdään Hannan vaaleanpunaiseen ämpäriin kossu-Campari-tuoremehu-yhdistelmää ja "juodaan liikaa koska Vesa tuli vittuilee" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3