perjantai 21. syyskuuta 2012

Uudet hiustenpidennykset

Ostin nämä uudet hiustenpidennykseni Dreamhairilta Samin siskon neuvosta. Tilasin 8-osaiset vaaleat klipsipidennykset pituudella 50cm. Kieltämättä pituus olisi voinut olla hitusen rajallisempi, mutta ainakin näistä on varaa leikata sitten kun menevät huonompaan kuntoon.


Oma tukkani on todella lyhyt ja varmaankin sen olen osittain pilannut vaalentamalla sitä liian rajusti. Nyt hiukseni ovat alkaneet taas saamaan lisää paksuutta sekä pituutta kun vaihdoin värini hieman tummempaan vaaleaan. Hauskaa tässä onkin se, että latvat eivät suostu tummumaan, joten hieman sekaisella värillä nyt sitten mennään.

Tilasin hiukset keskiviikkona ja torstaina ne olivatkin jo minulla. Hiukset toimitetaan Kempeleestä Oulun vierestä, joten Suomeen postitus on todella nopeaa. Lisäksi Suomen Verkkomaksujen kautta hoidettava nettimaksaminen nopeuttaa hommaa huomattavasti, kun ei tarvitse pankkipäivistä välittää. Olisinkin ollut liian kärsimätön odottelemaan jopa viikkoja kestävää toimitusta. Hiukset itsessään maksoivat 129€, joka on mielestäni todella edullinen hinta. Edelliset vieläpä lyhyemmät pidennykset ovat kokonaisuudessaan maksaneet n. 180€, joten minä kiitän tästä.

Hiukset paketissa

Olin aluksi hieman epävarma hiusten väristä, mutta vertasin edellisiä pidennyksiä näihin. Latvasta olivat tismalleen samaa väriä, joten parempia tuskin olisin voinut valita. Pituuseroa näissä pidennyksissä on n. 15cm eli aika huima lisäys. Kuitenkin päästäni on joskus myös löytyneet 60cm pidennykset.

Ja tältä ne sitten näyttää:
Itse olen ainakin tyytyväinen, sillä tuovat vähän vaihtelua edellisiin hiuksiin. Hiukset ovat siis aitoa hiusta ja niitä voi käsitellä miten haluaa. Itse aion kyllä välttää mahdollisimman paljon käsittelyä, mutta kyllähän näitä täytyy esimerkiksi ensi viikonloppuna päästä kihartamaan ristiäisiin!

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3