maanantai 17. syyskuuta 2012

Päivän asuja kuluneilta viikoilta

Tässäpä asuja kuluneilta viikoilta, jotka ovat jostain syystä jääneet julkaisematta. Ilman siis kummempia höpötyksiä asuihin ja varoituksen sana seuraavasta kuvasta: se on otettu töissä poikkeuksellisesti sisällä, sillä ulkona satoi vaakatasossa kyseisellä hetkellä :D

before work

itse töissä
Pupukaksikko töissä <3

Tässä kuvassa esiintyykin serkkuni Hanna, joka osti molempien ihmeeksi burgundin (???) punaisen neuleen. Ja ei, tämä ei ole oikea tapa käyttää kyseistä neuletta, mutta kyse olikin vain sovaamisesta. Todettiin samalla reissulla, että itselleni ei todellakaan sopisi tuon värinen yläosa, vaan paremmin vaikkapa alaosa. Olen ilmeisesti väärän värinen kyseiselle värille, sillä Hannan ruskea tukka sopii yläosan kanssa hyvin kun taas oma vaalea tukkani menee hyiyök-kategoriaan.


Kyllä, vessa ja peilikuvia vaatteista. Tämä kuva on hätävaatteistani Tampereen reissulta, kun olimme lähteneet yhdeksi päiväksi reissuun ja en ollut oikeasti pakannut pidemmäksi aikaa vaatteita mukaan. Jouduin siis kauhean valitettavasti shoppailemaan itselleni uudet vaatteet!


Jatketaan (surkeilla) peilikuvilla, sillä Vaippiani ei tänään näkynytkään koulussa. Olin taas jälleen kerran hirveissä maanantairaivoissa, joita enkun maikkani meille kaikille aiheuttaa. Niinkuin serkkuni totesi vanhasta maikastaan, hän oli sentään reilu vaikkakin tiukka. Tältä maikalta tuntuu puuttuvan huumorintaju, rentous, reiluus yms positiiviset ominaisuudet, joita voisi opettajasta olettavan edes jossain määrin löytyvän. Pakko kai kuitenkin kestää jouluun asti tätä kammotusta ja seuraavilla kerroilla kun näen tämän opettajan vastuuopettajana, kurssi menee kyllä vaihtoon.

2 kommenttia:

  1. Sulla on aina niin kivoja asuja!!!! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Harmi ettei ne ihan aina pääse oikeuksiinsa etenkään näissä kuvissa :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3