maanantai 24. syyskuuta 2012

Laniviikonloppu takana

Viikonloppuna oli käynnissä kunnon valmistautumiset WoWin uuteen lisäosaan, Mists of Pandariaan. Serkkuni Hanna ja hänen poikaystävänsä olivat raahanneet koneensa meidän seuraksi ja viikonloppuna pelattiinkin useampi tunti pelkkää wowia. Samalla tottakai nautittiin alkoholituotteita kuten kunnon kotilaneilla kuuluukin.

Jääkaappi lanikunnossa
Olohuone muuttui lanihuoneeksi
Kossu-Campari-Tuoremehuämpäri

Kossu-Campari-tuoremehuämpärihän on varmaan kaikille "Kumman kaa"-faneille tuttu juttu. Tätä ämpäriä mekin ollaan suunniteltu toteutettavaksi kauan ja nyt vihdoin saatiin suunnitelma toimeen. Tuossa kuvassa ämpäri näyttää pieneltä, vaikka pohjalle on saatu uppoamaan 0,5dl kossua, 2dl Camparia ja 3l tuoremehua. Ihan sopiva miksaus näistä syntyi eikä Campari maistunut liikaa läpi.

Itse pelit sujuivat hyvin ja vedettiin ahkerasti HC-instoja läpi, jotta saatiin item levelit kuntoon raideja varten. Muutama wipe tosiaan koettiin ja laskettiinkin laneilla wipejen määrää eikä normaaleja pomojen kaatoja.

Tänään vielä äskettäin pelasin viimeiset instat ja raidit ennen yömyyntiä. Mennään siis Hannan kanssa Sellon GameStopiin hakemaan MoPit kotiin heti 00:00. Huomennahan ei olisi edes koulua tai muutakaan menoa, joten mahdollisuus kunnon yönölläämiseen olisi olemassa, mutta tuskimpa jaksan kuitenkaan. Turhauduin äskettäin nimittäin omaan mainiini eli hunteriini. Pelaaminen sillä oli nääs ruostunut erittäin pahasti. En silti suostu pelaamaan altillani eli Discomake-paladinillani vaikka hieman mieli tekisikin.

Kirjoittelempa varmaan huomenissa sitten tuoreeltaan kokemuksia Mists of Pandariasta. Ennakkoon en ole lisäosaan kauheasti tutustunut ja kokemusta aiempien lisäosien julkaisusta ei ole. Valmistautuminen on siis aika heikkoa periaatteessa ja jännitystä lisää vielä vain 3 kuukauden pelikokemus.2 kommenttia:

  1. Me mietittiin poikakaverin kanssa myös et lähettäs yöllä hakemaan tuota Pandariaa jo:D Ite oon semmonen satunnaispelaaja, pelaan välillä poikakaverin accountilla wowia, Diabloa yms :D mut Pandariassa ootan pet fighteja, koska perky pug <3

    VastaaPoista
  2. Me tosiaan haettiin jo heti yöllä pelit ja kokeilinkin heti pelailla hetkisen. Väsymys kuitenkin voitti innon ja nyt ollaan sitte jo "pahasti jäljessä" :D Ite haluun kans ehottomasti kokeilla pet fightei mut en oo viel saanu aikaseks :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3